Mit válassz? A legolcsóbbat, vagy a legjobbat?

Mit válassz? A legolcsóbbat, vagy a legjobbat?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-10-23 Frissítve: 2022-10-24
 

Napjainkban a takarékoskodás óriási jelentőségű, a háztartások vásárlási szokásai megváltoztak mind a termékek, mind a szolgáltatások terén. Gyakran merül fel a kérdés vásárlás előtt: melyik alternatívát érdemes választani, ha ennyire fontos az ár? A legolcsóbbat? Vagy nézzük meg melyik ár-érték arányban a legjobb, hiszen a legolcsóbb később úgyis csak ráfizetés lenne? A Jolly Joker természetesen az, ha a legolcsóbb megoldás egyben a legjobb is. A Bankmonitor szakértői a héten a pénzügyi szolgáltatások kapcsán néztek utána az ilyen 2 az 1-ben ütőkártyáknak.

Melyek a legjobb bankszámlák? Használd ki a prémium előnyöket!

Egy prémium bankszámla ma már nem csak a milliós fizetéssel rendelkezők kiváltsága. Ráadásul a VIP szolgáltatások mellé ingyenes bankolás is társul. Ismerd meg a legjobb prémium és ingyenes számlacsomagokat, élvezd az előnyöket és közben spórolj a költségeken!

Bombameglepetés: már egy fix kamatú lakáshitel a legolcsóbb! 

Korábban a gyakran (1, 3, 5 évente) változó kamatozású lakáshitelek is népszerűek voltak, főleg azok számára, akik rövidebb távra terveztek, bíztak abban, hogy hamarosan vissza tudják majd fizetni hitelüket. Mára viszont teljesen felborult ez az állapot. A legkedveltebb kölcsönökké először a 10 éves kamatperiódusú lakáshitelek, majd a még biztonságosabb és kiszámíthatóbb, végig fix kamatozású konstrukciók váltak. Ez utóbbiak mára a legkedvezőbb lakáshitelek!

Vállalkozói bankszámla: az ideális és egyben a legolcsóbb megoldás

Tartozzon céged bármelyik vállalkozói kategóriába egy jó banki kapcsolat, egy tökéletesen illeszkedő számlacsomag nagyban segítheti a cég zavartalan működését. Érdemes ugyanakkor alaposan átgondolni a bankváltást, vagy számlanyitást és arra is figyelni, hogy ne fizessünk többet, mint amennyit ér.

A magyarok fele máshol igényel lakáshitelt, mint eredetileg tervezte!

Nagyságrendileg az érdeklődők fele változtatott valami miatt eredeti elképzelésén a hiteligénylés során. Mire vezethető ez vissza? Miért kiemelten fontos az elérhető hitelajánlatok objektív összehasonlítása? Hogyan lehet elkerülni az idő- és pénzveszteséget? Ki segíthet egyből megtalálni a legkedvezőbb megoldást? A Bankmonitor felméréséből számos ponton okolhatunk.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés