Mostantól a bank fizet neked, ha ezt megléped!

Mostantól a bank fizet neked, ha ezt megléped!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-10-12 Frissítve: 2021-11-19
 

Ha ingyenes számlavezetést, kedvezményes kondíciókat keresel, ez a bankszámla ajánlat tetszeni fog! 2017.12.31-ig történő számlanyitás esetén a kedvező feltételek mellett még 5 000 Ft-ot is kapsz a banktól!

Ténylegesen 0 Ft lehet a számlavezetésed akár két évig, amennyiben a Bankmonitoron keresztül CIB ECO bankszámlát nyitsz az év végéig. Az együttműködés keretében megnyitott számlákra ugyanis egyszeri 5 000 Ft-ot ír jóvá a bank, amely a számlahasználati szokásoktól függően akár két évre is fedezheti a bankszámla teljes havi fenntartási költségét.

Mit kínál a CIB ECO bankszámla?

Amennyiben a számlára minden hónapban legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő összeg (jelenleg 84 788 Ft) érkezik, a havi számlavezetési díj 0 Ft. A bankszámlára érkező összeg bármilyen jóváírásból származhat, nem feltétlen szükséges, hogy munkabér vagy nyugdíj legyen. Ami nem fogadható el, az a készpénzes befizetés, valamint az ügyfél saját, bankon belüli számlái közötti átvezetés.

A bankkártya első évben díjmentes, amely egy Visa Inspire Elektronikus kártya érintés nélküli fizetési funkcióval. A második évtől 3 900 Ft/év a kártya költsége.

A csoportos beszedési megbízások, valamint az internet bankon kezdeményezett eseti és állandó utalások díja 0 Ft, továbbá a bank a 0,3%, maximum 6 000 Ft-os tranzakciós illetéket is elengedi 2017.12.31-ig.

Az SMS szolgáltatásokat ki lehet váltani ingyenes okos értesítésekkel, így ez a költség is teljes egészében megspórolható. Ehhez egy okostelefon szükséges, amelyre le kell tölteni a bank mobilalkalmazását, és beállítani, mely tranzakciókról szeretnénk értesülni. Az azonnali üzenetküldéshez természetesen aktív internet kapcsolat szükséges a telefonra.

Hogyan lehet CIB ECO számlát nyitni 5 000 Ft kedvezménnyel?

  1. Küldd el nekünk érdeklődésed!
  2. Kérdéseid megválaszolása után adataidat átadjuk a CIB Banknak.
  3. A bank munkanapokon pár órán belül felhív a szerződés aláírása végett.
  4. A számlanyitást követő hónapban a bank jóváírja a számládon az 5 000 Ft-ot.
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés