Szabadulj meg ezektől a hitelektől!

Szabadulj meg ezektől a hitelektől!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-02-22 Frissítve: 2019-02-23
 

Sokan szeretnének könnyebben megbirkózni a hiteleik törlesztésével. Ha Te is köztük vagy, írásunk Neked is szól! Megmutatjuk, hogy milyen hiteleket érdemes most kiváltanod, hogy több pénz maradjon a zsebedben!

A hitelkiváltás mindig aktuális témát kellene, hogy jelentsen. Főleg most, amikor a hitelkamatok emelkedése várható. Nem is kérdés, hogy addig érdemes megszabadulnod a régi hiteleidtől, amíg ezeket olcsóbbra tudod cserélni! Sajnos az emberek sokszor a megoldás megtalálása és a cselekvés (hitelkiváltás) helyett inkább a magas hitelköltségekre panaszkodnak. Tedd fel magadnak a kérdést: a bankok miért ne kérnének tőled magas kamatot, ha tisztában vannak vele, hogy egy olcsóbb hitelt kínáló bank kedvéért sem hagynád ott őket?

A legtöbb esetben nagyon nem mindegy, hogy a hiteleidet mikor vetted fel! Talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy havi törlesztésű hiteleknél mennyi a hátralévő futamidő. Ez főleg a lakáshitelek esetében számít, hiszen ezeknél közjegyzői díjjal és egyéb költségekkel is találkozhatsz a hitelkiváltáskor. A hitelkiváltás kalkulátorunk az eddigi tapasztalataink szerint az esetek kétharmadában tudott jobb ajánlatot adni az ügyfelek meglévő lakáshitel szerződéseihez képest, ha az adminisztratív költségeket (közjegyzői díj, stb.) is figyelembe vesszük. Ha a kiváltással megvalósuló megtakarítást nem terhelnék a felmerülő költségek, akkor a hitelkiváltás még ennél is több esetben lehetne kifizetődő.

Általánosságban elmondható, hogy a lakáshitelednél minél hosszabb a hátralévő futamidő, annál nagyobb az esélye, hogy a hitelkiváltással pénzt tudsz megspórolni. Ennek alapvetően 2 módja van: egy alacsonyabb kamatozású lakáshitellel történő kiváltás, vagy egy hosszabb kamatperiódusú, például a futamidő végéig fix kamatozású lakáshitelre váltás miatti kiszámíthatóbb jövő (a mostani kiváltás nyomán később, a kamatkörnyezet emelkedése következtében nyerhetsz). A kiváltás szempontjából kiemelten fontos, hogy a lakáshiteledet az előírtaknak megfelelően fizesd! Tehát, ne legyen elmaradásod! Biztosan nem örülnél annak, ha emiatt nem sikerülne pénzt spórolnod!

A cikk a kalkulátor alatt folytatódik!
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

A személyi kölcsönödet még akkor is érdemes lehet kiváltanod, ha a hiteledből például már csak 2 év van hátra. Ekkor optimális esetben kisebb költség mellett úgy válthatod ki, hogy akár a futamidő hosszát is megváltoztathatod. Könnyen meg tudod oldani azt is, hogy a havi törlesztőrészlet is lecsökkenjen! Ne legyen elmaradásod, nehogy emiatt meghiúsuljon a szándékod!

A hitelkártya tartozás már más kérdés: ha a fizetési határidők után egyáltalán nincs fennálló tartozásod, vagy szemmel alig látható, akkor teljesen felesleges hitelkiváltásra gondolnod! Azonban akkor, ha hónapról hónapra csak növekszik az összeg, amivel a bankodnak tartozol, akkor ne habozz, és minél hamarabb váltsd ki a hiteledet!

Ha a hitelkeretedet még túl is lépted, akkor még rosszabb a helyzet. Amennyiben a túlköltés az 5 ezer forintot nem haladja meg, akkor személyi kölcsönnel különösebb gond nélkül ki tudod váltani a hitelkeretedet. Nagyobb túllépés esetén viszont először be kell fizetned a hitelkeretet meghaladó tartozásodat!

A személyi kölcsönnel történő kiváltás arra mindenképp tökéletes, hogy ne csak kamatokat fizess, így pedig csak idő kérdése, hogy a teljes hiteledtől megszabadulj. Ez nagyon sok embernek nagy segítséget jelent.

A folyószámlahitel is nagy galibát okozhat. A legnagyobb baj akkor érhet, ha a folyószámládhoz a havi jövedelmed többszörösének megfelelő hitelkeretet vettél igénybe, és egyszerűen annyira kihasználtad a keretet, hogy – megtakarítások híján – nem tudod visszafizetni, de még érdemben csökkenteni sem a fennálló tartozásodat. Fokozhatod az így kialakult helyzetet, ha a hitelkeretedet még túl is lépted, de az sem mindegy, hogy ez mekkora összeggel történt. Abban az esetben, ha a túlköltés például az 5 ezer forintot nem haladja meg, akkor személyi kölcsönnel közvetlenül ki tudod váltani a hitelkeretedet. Nagyobb túlköltés esetén viszont először fizesd be a hitelkeretet meghaladó tartozásodat!

Ezt követően az a legjobb megoldás, ha a folyószámlahiteledet egy személyi kölcsönnel történő hitelkiváltással egyszerűen megszünteted. A bank, ahol a hitelkiváltást igényled, ilyenkor átutalja a hitelkeretnek megfelelő összeget annak a hitelintézetnek, ahol a folyószámlahitelt felvetted. Ezzel a bankszámlád egyenlege pluszba kerül, ha a hitelkereted az adott időpontban nem volt 100%-ban kimerítve. Ez a visszafizetéstől nem szűnik meg, ezért a személyi kölcsön folyósítása után menj be egy bankfiókba, és szüntesd meg ezt is! Az erről kapott igazolást pedig vidd be abba a bankba, amelyik rendezte a tartozásodat.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés