Széchenyi MAX hiteligénylés, stresszmentesen

Széchenyi MAX hiteligénylés, stresszmentesen
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-11
 

A legtöbb vállalkozónak szinte égnek áll a haja, amikor hiteligénylésről és adminisztrációról, regisztrációról van szó. Nincs ez másként a 2022 második félévében indult Széchenyi MAX szuper kedvezményes hiteleivel sem.  A bankválasztás, a kapcsolódó szükséges dokumentumok összegyűjtése, a KAVOSZ regisztráció valóban nem egy gyalog galopp.

Megmutatjuk, hogyan indulj neki a hiteligénylésnek, és melyek a regisztrációhoz szükséges dokumentumok, hogy újabb ősz hajszálak nélkül, időben és stresszmentesen tudj céged számára Széchenyi Hitelt igényelni.

Még mielőtt regisztrálnál…

Elsőként egy fontos dolgot szeretnénk leszögezni! A KAVOSZ regisztrációt akkor érdemes elindítanod, ha már tudod, hogy melyik bank fog hitelt nyújtani céged számára.

A regisztrációkor ugyanis már meg kell jelölni a finanszírozó bankot és a pontos hitelösszeget is. Ezt azonban csak akkor fogod tudni, ha már kezedben van a banki ajánlat. Ha hamarabb regisztrálsz, fennáll a veszélye, hogy a kezdeti elképzeléseid nem jönnek össze, az elsőként felkeresett bank nem, vagy csak kisebb összegben hajlandó céged finanszírozni.

Ha a bank elutasítja a már előre regisztrált hiteligényed, a bankon keresztül kell a regisztrációd visszavonatni – ami szintén egy adminisztrációs macera – és természetesten a regisztrációt újra kell kezdened a másik bank megnevezésével.

Hirdetés

Hirdetés

Menj biztosra, találd meg a legkedvezőbb ajánlatot!

Vállalkozásod hiteligényével érdemes több bankot is felkeresni számlavezető bankod mellett is akár, hiszen a Széchenyi Program keretrendszerén túl számos eltérés lehet a különböző hitelintézetek ajánlatai között

 • a megajánlott hitel nagyságában – folyószámlahiteleknél az árbevétel 25 százaléka csak a maximálisan adható felső plafon, ennél a bankok a legtöbb estben kisebb összeget ajánlanak meg az ügyfeleiknek;
 • az elvárt biztosítéki háttérben – a kötelező elemeken túl kér-e például a bank plusz ingatlan fedezetet;
 • a hitel és a számlavezetés költségében – új, választható lehetőségként jelent meg a bankok számára a Széchenyi hiteleknél a rendelkezésre tartási díj felszámolása, ami a fel nem használt hitelösszeg után fizetendő 1 százalékot jelent éves szinten. Ezen túl természetesen az sem mindegy, hogy a kedvezményes hitel mellett mekkora költséggel tudja majd a cégünk a bankszámláját használni.

A bankválasztás tehát kiemelten fontos, fordulj a Bankmonitor szakértőihez támogatásért, segítünk megtalálni céged számára azt a bankot, amely a legkedvezőbb feltételek mellett tudja biztosítani vállalkozásodnak a most rövid ideig elérhető szuper olcsó Széchenyi Hiteleket .

Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
 • hitelösszeg:
  max. 1.4 milliárd Ft
 • kamat:
  max. 5% fix
 • futamidő:
  max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ha nem tudod a pontosan a napot, add meg a hónap első napját!
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
  Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
  A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
  Add meg adataidat, segítünk!
  Ft
  A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
  Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
  Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
  Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

  …és akkor jöjjön a regisztráció

  Amíg tehát a banki ajánlatokat várjuk, van időnk felkészülni és összegyűjteni az alábbi szükséges dokumentumokat a KAVOSZ regisztrációhoz is.

  1. Társasági szerződés
  2. Aláírási címpéldány
  3. 2021-es beszámoló
  4. 2021 év végi és egy 2022.06.30-i főkönyvi kivonat (ha már rendelkezésre áll, akkor 2022.07.31-i főkönyvi kivonat)

  A friss főkönyvek sokszor neuralgikus pontját jelentik a hitelkérelmeknek – főleg, ha a havi áfabevallás előtti időszakban (20.-a előtt) szeretnénk kérni azt könyvelőnktől -, de mivel a bankok a hitelbírálathoz is bekérik ezeket a dokumentumokat, muszáj, hogy meglegyenek. Ezen a pénzügyi dokumentumok nélkül nem tudunk hitelhez jutni!

  1. Az ügyvezető és a kezes esetleg kezesek személyes okmányai
  2. Az esetleges beruházás dokumentumai (ingatlanvásárlásnál adásvételi, tárgyi eszköz vásárlásnál minimum árajánlat)
  3. NAV nullás igazolás, amely tartalmazza, hogy az igazolás kiállításakor nem részesülnek fizetési kedvezményben (IGAZOL nyomtatvány második fülén az E) pontjában az f) pontot jelölni szükséges) Amennyiben a cég szerepel a köztartozás mentes adósok listáján, nem szükséges külön NAV nullás igazolás

  A NAV nullás igazolás beszerzésére legalább 1 héttel kalkuláljunk!

  (+1.) Ki kell tölteni egy adatlapot is az igényléshez, ahol meglehetősen sok számviteli kérdésre kell választ adni – ezeket a részeket is érdemes könyvelővel kitöltetni. Sokan esnek abba a hibába, hogy az egész adatlapot a könyvelőjükkel szeretnék kitöltetni, ez azonban az esetek többségében nem megy. Több kérdést a tulajdonosok vagy az ügyvezetők tudnak inkább megválaszolni.

  Néhány plusz praktikus tanács

  • A KAVOSZ irodába az ügyvezetőnek és a leendő kezeseknek személyesen szükséges megjelenniük, az időpont foglalást ennek megfelelően kell intézni.
  • Maga a regisztráció igénylésenként 17 000 forint. A cégkivonatot az iroda kéri le, amelynek díja 3050 forint. Célszerű készpénzzel készülni, mivel előfordulhat, hogy nem lehet kártyával fizetni a kiválasztott irodában.

  Érdeklődj szakértőnknél
  Bankmonitor logo
  • vállalatfinanszírozási szakértők
  • 10+ év szakmai tapasztalat
  • évente több milliárd Ft folyósított hitel volumen
  • mély piacismeret
  • erős finanszírozói kapcsolatok
  Bankmonitor
  Ft
  Ft
  A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
  Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
  Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
  Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

  Hirdetés
  Hirdetés