Személyi kölcsön bankváltás nélkül? Már három banknál is!

Személyi kölcsön bankváltás nélkül? Már három banknál is!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-06-24
 

Személyi hitelre lenne szükséged, de fontos számodra, hogy ne kelljen emiatt máshol bankolni? Megúsznád a bankváltással járó mizériát, az új bankszámlaszám lejelentését munkáltatódnál és a közműveknél? Csak néhány apróság, amiket megúszhatsz, és még a kedvező személyi kölcsön ajánlatokról sem kell lemondanod. Mutatjuk, mely bankok kínálnak bankváltás nélkül is kiemelkedő szabad felhasználású hiteleket.

Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor kisebb-nagyobb, gyorsan elérhető hitelre van szükség, legyen szó a családi autó meghibásodásáról, cseréjéről, egy elromlott háztartási gép cseréjéről, vagy akár lakásfelújításról, adósságrendezésről, esetleg orvosi költségek finanszírozásáról – egy személyi hitellel bármilyen cél megvalósítható. A szabad felhasználású, legfeljebb pár nap alatt elérhető kölcsönhöz ráadásul ingatlanfedezet bevonása sem szükséges.

Ugyanakkor köztudott, hogy a legtöbb esetben a bank elvárja az igénylőktől a jövedelem érkeztetését, vagyis hogy az illető bankszámlát nyisson és tartson fent a pénzintézetnél. Remek hír, hogy már ez a lépés is elkerülhető, és ezzel együtt jelentős költség és ügyintézési idő is megspórolható.

Hirdetés

Hirdetés

Hol és hogyan igényelhetek személyi kölcsönt bankváltás nélkül?

A Bankmonitor személyi hitel keresője segítségével már három olyan pénzintézettel is találkozhatunk, ahol az igénylésnek nem feltétele a bankszámlanyitás és -vezetés. Sőt, ez semmilyen hátránnyal nem jár. Korábban nem ritkán kamatkedvezménytől estünk volna el, ha nem váltunk bankot az igényléskor, sok esetben pedig egyenesen alapfeltétel volt a számlanyitás. Most viszont akár szankciók nélkül is elérhető olyan személyi kölcsön konstrukció, ahol ráadásul a hitelajánlat is igencsak versenyképes. Mielőtt azonban lelepleznénk a bankokat, fontos azt is észben tartani, hogy nem feltétlen éri meg kizárólag ez alapján finanszírozó bankot választani, hiszen azt, hogy kinek, melyik pénzintézet lesz az ideális befutó, még számos dolog befolyásolhatja.

Fontos
Első körben érdemes egy átfogó összehasonlítást készíteni az elérhető ajánlatokról, majd átbeszélni az igényeket egy független szakértővel, aki tisztában van a banki eljárásrendekkel és oda tud irányítani, ahol a leginkább megéri az adott élethelyzetben. Kalkulálj, válassz egy szimpatikus ajánlatot és kérd szakértőink gyors és díjmentes segítségét!
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön folyósításához és a hitel törlesztéséhez nem szükséges a CIB Banknál bankszámlát nyitni. A Bankmonitoron keresztüli igényléssel ráadásul a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön a legkedvezőbb ajánlat jelenleg a hitelkalkulátor szerint.

3 millió forint igénylésére, 7 évre, 400 ezer forintos jövedelemmel jelenleg 52 884 Ft végig fix havi törlesztőrészlettel, 11,79%-os kamattal és 12,63%-os THM-mel érhető el ez a konstrukció. Összességében 4 442 256 Ft-ot kell a kölcsön után visszafizetni, induló költsége nincs.

Mivel ingatlanfedezet nem szükséges, leginkább az igénylők jövedelme és hitelképessége dönt arról, hogy mennyi személyi kölcsönt kaphatunk.

A CIB ajánlatának alapfeltételei

  • Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező, devizabelföldi magánszemély lehet igénylő.
  • Elvárás a 20 éves életkor betöltése az igényléskor, és a hitel futamidejének végén nem töltheti be a 72. életévet. Amennyiben a hitel futamidejének végén az adós betölti a 72 évet, akkor adóstárssal igényelhető, aki a személyi kölcsön további igénylési feltételeinek megfelel. Ha az igénylő a lejáratkor nem tölti be a 75. évét és az igényelt összeg nem haladja meg a 1 500 000 Ft-ot, nem szükséges bevonni adóstársat.
  • Az igénylőről a Központi Hitelinformációs Rendszerben nem lehet negatív és/vagy adósságrendezési eljárással kapcsolatos információ.
  • Az igénylőnek szükséges legalább 3 hónap folyamatos határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen. Cégtulajdonos esetén 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben.
  • Az igényléshez a havi nettó jövedelmi elvárás minimuma a minimálbér: 2024-ben megszerzett jövedelem esetén 177 422 Ft (Adóstárssal történő igénylés esetén személyenként a minimálbérnek megfelelő összeg).

Fontos, hogy a minimálbér nagyobb összeg igényléséhez nem feltétlenül lesz elegendő, mint ahogy az alapfeltételek teljesítése sem garancia a sikerre, éppen ezért érdemes az egyéni paramterek és élethelyzetek egyeztetése egy független szakértő segítségével.

Erste Most Extra Személyi Kölcsön

Az Erste Most Extra Személyi Kölcsön igénylését akár online, bankváltás nélkül is eszközölhetjük, ráadásul a bank szintén kedvező hitelkonstrukciót tud nyújtani személyi kölcsön igénylés esetén.

3 millió forintra, 7 éves futamidőre, havi nettó 400 ezer forintos jövedelemmel az Erste Bank ajánlata havi 56 203 Ft-os törlesztőrészlettel, 13,99%-os kamattal, 15,31%-os THM-el érhető el. A teljes visszafizetendő összességében 4 751 116 Ft, a hitel induló költsége 30 000 Ft.

Az Erste Bank számlájának alapvető igénylési feltételei:

  • Igénylő az lehet, akinek a bank által elvárt jövedelme eléri a havi 300 000 Ft-ot.
  • Az igényléskor elmúlt 23 éves.
  • Állandó magyarországi lakóhellyel rendelkezik, Magyarország, EU, Egyesült Királyság, Svájc, Norvégia, Izland, Liechtenstein, Izrael országok állampolgára.
  • Alkalmazott esetén: Magyarország területén bejegyzett és nyilvántartott cég alkalmazásában, jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik és már nincs próbaidőn.
  • Vállalkozó esetén: egyéves vállalkozói múlttal és egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik.
  • Nyugdíjas esetén: saját jogú nyugdíjjal rendelkezik.

Cetelem Személyi Kölcsön (prémium ügyfélminősítéssel)

A Cetelem Bank Szabad Felhasználású és Adósságrendező Személyi Kölcsöne különlegessége, hogy bármikor ingyen előtörleszthető, csupán emiatt sokaknak lehet ideális. Ezzel a konstrukcióval ingatlanfedezet nélkül akár 9,9 millió forintot is igényelhetünk, bankváltás nélkül.

3 millió forint igénylésére, 7 éves futamidőre, havi nettó 400 ezer forintos jövedelemmel a Cetelem Bank ajánlata a futamidő végig fix havi 55 477 Ft-os törlesztőrészlettel, 13,55%-os kamattal, 14,81%-os THM-el érhető el. A teljes visszafizetendő 4 690 067 Ft, a hitel induló költsége 30 000 Ft.

A Bank a szabad felhasználású személyi kölcsönt prémium ügyfélminősítés mellett nyújt, mely a Bank által elvégzett hitelbírálat során kerül meghatározásra. Ezen ügyfélminősítés feltétele a 400 000 Ft összeget meghaladó igazolt havi nettó jövedelem.

Az igénylés alapfeltételei:

  • 20 év feletti életkor,
  • devizabelföldi természetes személy Magyarországon lévő állandó lakcímmel,
  • munkaviszonyból (min. 3 hónapos) vagy nyugdíjból származó igazolt, rendszeres jövedelem,
  • munkaviszonyában nem állhat próbaidő vagy felmondás alatt.

Erre a személyi kölcsön ajánlatra érvényben van a Cetelem Bank Nyári Promóciója (amennyiben az igénylés 2024.június 1. – 2024. július 31. napja közötti). Az akció értelmében 50 000 Ft összegű kamatjóváírás érhető el. A promóció részleteiről a Bankmonitor szakértői adnak tájékoztatást.

Melyiket válasszam?

Látható, hogy a bankváltás nélkül elérhető csomagok közül a CIB Bank ajánlata viszi a pálmát. Ugyanakkor, ahogy említettük, érdemes a lehető legtöbb hazai banknál körülnézni, mivel már akár ingyenesen nyitható és vezethető számlákat is találhatunk. Jó, ha a lakossági bankszámlákat nem csak költségoldalról hasonlítjuk össze (erre kiváló a Bankmonitor kalkulátora), hanem azt is megnézzük, hogy melyik konstrukció illeszkedik leginkább használati szokásainkhoz, illetve akár néhány apró szokás változtatásával könnyedén beleférhetünk az ingyenesen (általában jellemzően online, digitálisan) használható lehetőségek keretébe.

Ha nyugdíjas vagy, olvasd el népszerű cikkünket „Így lehet ingyenes bankszámlája egy magyar nyugdíjasnak” címmel és spórolj évi több tízezer forintot!

Hirdetés
Hirdetés