Találd meg a legkedvezőbb pénzügyi terméket pofon egyszerűen!

Találd meg a legkedvezőbb pénzügyi terméket pofon egyszerűen!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-02-26
 

Legyen szó új bankszámláról, befektetésről, biztosításról vagy hitelről, a héten is számos tippel készültünk olvasóinknak ahhoz, hogy segítségünkkel a legjobb, legkedvezőbb pénzügyi termékeket választhassák. Ismerd meg a részleteket rövid összefoglalónkból és olvasd bele a számodra fontos témákba!

Felejtsd el a bankfiókot! Az online bankszámla kalkulátorok jóval többet tudnak!

Ha régi bankszámlád felett már eljárt az idő, rengeteg költséget emészt fel fölöslegesen, neked is megfordulhatott a fejedben, hogy új lakossági számlacsomag után nézz. De hogyan lehet egyszerűen és jövedelmezően váltani? Annyi biztos, jobban jársz, ha nem egyből a bankba mész, hanem inkább indítasz egy személyre szabott keresést egy okos bankszámla kalkulátorral. Miért érdemes ezeket használni? Mennyit nyerhetsz így? Utánajártunk!

Kockázati életbiztosítás: találd meg a legjobbat!

Szakértő segítség nélkül könnyen útvesztőben találhatod magad a kockázati életbiztosítások között. Az ajánlatok összehasonlítása rendkívül időigényes, mivel túl sok paramétert kell figyelembe venni ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb terméket tudd kiválasztani. A Bankmonitor tanácsadói tíz alapbiztosítást és a hozzájuk tartozó több mint 50 kiegészítő biztosítást tudják neked bemutatni. Olvasd el cikkünket és ismerd meg, hogyan lehet a legkönnyebb a kiválasztás és miben segíthet egy szakavatott közvetítő!

Új Bónusz Magyar Állampapír értékesítése indult február 21-én

A 2025/N Bónusz Magyar Állampapír (BMÁP) 2023. február 20-án kivezetésre kerül, helyette egy új, 2026/O sorozatot lehet vásárolni. Az új befektetési konstrukció feltételei nagyon hasonlóak az előzőhöz, azonban néhány fontos eltérés egyáltalán nem elhanyagolható. Az inflációkövető prémium állampapír mellett pedig egy másik nagyon vonzó lakossági állampapír is elérhető jelenleg. Mutatjuk, mire érdemes figyelni és miért érdemes egyáltalán Bónusz Állampapírt vásárolni.

Mekkora lakáshitelre vagy személyi kölcsönre elég jelenleg egy átlagos kereset?

A banki kínálatban megtalálható lakáshitel és személyi kölcsön konstrukciók között jelentős különbségek vannak, ezért célszerű alaposan tájékozódni kölcsönfelvétel előtt. Ezen túlmenően fontos figyelni arra is, hogy a bankok hitelbírálati gyakorlata is nagyon eltérő. Melyek most a legjobb ajánlatok az említett kölcsöntípusokból, ha a legfrissebb átlagkereseti adatokhoz viszonyítunk?  Mekkora hitelt vehetünk fel ezzel a jövedelemmel és milyen törlesztőrészletre számíthatunk? Cikkünkből mindent kideríthetsz!

Hirdetés
Hirdetés