Top 5 pénzügyi hír – A hét legfontosabb mozzanatai

Top 5 pénzügyi hír – A hét legfontosabb mozzanatai

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-07-16 Frissítve: 2023-07-17
 

Forró hangulat jellemezte a 28. hetünket, és nem csak az időjárás miatt. Megjelent a kormányrendelet a család- és otthonteremtési támogatások sorsáról, emiatt cikkeink fő fókuszában a CSOK és a Babaváró hitel, illetve a hozzájuk kapcsolódó újdonságok állnak. Emellett is számos érdekességgel, aktuális információval érkeztek a Bankmonitor szakértői. Olvass bele a hét legérdekesebb tartalmaiba és kerülj képbe az eseményekkel kényelmesen, egy kávé mellől!

Megpecsételődött a Bónusz Magyar Állampapír sorsa: hatalmas kamatvágás következik!

A befektetők nem fognak örülni, a BMÁP-kamat erős csökkenése várható, a jelenleg elérhető sorozat következő periódusra szóló kamata csaknem 4 százalékot zuhan a mostani kamatperiódushoz képest. Ezzel lezárul a verseny az inflációkövető Prémium Magyar Állampapír és vetélytársa között. Hogyan számoljuk ki a Bónusz Magyar Állampapír Kamatát? Mennyi lesz a következő időszakban a BMÁP kamata? Cikkünkben körüljártuk a témát.

Megjelent a rendelet a CSOK átalakításáról: van bőven meglepetés

Gulyás Gergely június második felében elhangzott tájékoztatása kapcsán már tudomásunkra jutott, hogy változnak 2024-től a család- és lakástámogatások, most viszont napvilágot látott a kormányrendelet, ami tisztázza az eddig nyitott kérdéseket is. Annyi biztos, a CSOK támogatás átalakítása jelentheti a legjelentősebb anyagi előnyt, vagy éppen hátrányt a családok számára, aszerint, hogy milyen egyéni élethelyzetben, milyen településen, milyen ingatlanra igényelnének támogatást.

Megjelent a rendelet, így változik a Babaváró 2024-től 

A Babaváró kapcsán napvilágot látott legfrissebb információk szerint már jóval kevesebb a meglepetés, mint a CSOK támogatás körül, ugyanakkor itt is akadnak érdekes változások. 2024-től valóban emelkedik a kölcsön és a havi törlesztőrészlet maximális összege, továbbá számos feltétel szigorodik. Cikkünkben összefoglaltunk mindent, amit a Babaváró igénylőknek tudni érdemes és mutatjuk, kinek lehet érdemes minél előbb lépni.

Menetelnek a nyugdíjbiztosítások, de a jegybank nem elégedett

Napvilágot látott a Magyar Nemzeti Bank idei biztosítási, pénztári és tőkepiaci kockázatok elemzéséről szóló jelentése. Korábbi cikkünkben a nyugdíjpénztárakra voltunk kíváncsiak, most a nyugdíjbiztosítások kapcsán vizsgálódtunk. A jegybanki jelentés rámutat, hogy az üzletág teljesítménye nem kevés ponton hagy kívánnivalót maga után. Ismerd meg a részleteket cikkünkből!

Személyi kölcsön – mekkora a tétje a megfelelő bankválasztásnak?

Egy gyors személyi kölcsönnel számos cél és álom megvalósítható, viszonylag egyszerű feltételek és igénylési eljárás mellett. Viszont vétek kihagyni az egyik legfontosabb lépést: megversenyeztetni az aktuálisan elérhető személyi kölcsön ajánlatokat. Kinek érdemes személyi hitelt igényelni? Mennyit lehet nyerni azzal, ha a megfelelő bankot választod? Milyen egyedi kedvezményekre csaphatsz le a Bankmonitoron keresztüli igényléssel? Járj utána cikkünkből!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés