Újabb akciós bankszámlanyitási lehetőségek!

Újabb akciós bankszámlanyitási lehetőségek!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-08-07 Frissítve: 2018-04-05
 

Az ügyfelek kegyeiért folytatott banki versenyben egyszerűen nincs pihenő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy sorra látnak napvilágot a különböző számlanyitási akciók. Valahol akár 20.000 Ft-ot, míg máshol 2 éves díjmentes számlavezetést zsebelhetünk be egy-egy akció keretében. Persze mielőtt fejest ugranánk a kedvezményekbe, azért nem árt számolni is kicsit.

Az AXA Bank akciója keretében, ha valaki most nyit online OKÉ 2OKÉ 3 vagy OKÉ 4 bankszámlát, akkor akár 20.000 Ft-ot is zsebre tehet. Sőt, a bank olyannyira biztos a dolgában, hogy ha egy év használat után mégsem lennénk elégedettek, akkor a bankszámla típustól függő eredetileg jóváírt összeget még egyszer jóváírja részünkre.

A „számlanyitási bónusz” feltételei igen egyszerűek

  • igényeljük a fenti számlák valamelyikét a bank online számlanyitási felületén,
  • teljesítsük a hirdetmény szerinti kedvezményes havi számlavezetési díj feltételek (számlacsomagonként eltérő összegű jövedelemérkeztetés, vagy átlagos számlaegyenleg) valamelyikét legalább három egymást követő hónapon keresztül és

Elégedettségi garancia

Ha egy évet követően mégsem lennénk elégedettek a bank szolgáltatásaival és a bankszámla megszüntetése mellett döntünk, úgy újra megkapjuk a kampány keretében jóváírt összeget. Persze ennek előfeltétele, hogy az egy éves időszak alatt aktívan használjuk a bankszámlánkat, amely alatt az alábbiakat érti a bank:

  • legalább 10 hónapon keresztül teljesítenünk kell a kedvezményes havi számlavezetési díj feltételek valamelyikét, valamint
  • bankkártyával is kell rendelkeznünk, amelynek az egy éves időtartam alatt legalább 300 napon keresztül aktivált állapotban kell lennie.

Arra ügyeljünk, hogy a kampányban csak olyan ügyfél vehet részt, aki 2014. április 1. és 2014. augusztus 3. között nem rendelkezett az AXA Banknál lakossági bankszámlával. Mielőtt azonban fejvesztve a számítógép elé ugranánk, azért számoljunk utána, hogy bankhasználati szokásaink fényében mennyit profitálunk a történetből.

Úgy látszik a CIB Bank is újra ringbe száll az ügyfelekért. Az előirányzott díjcsökkentésen túl szintén számlanyitási akcióval igyekezik meggyőzni a leendő ügyfeleket. Ha valaki az akció  keretében (2014. augusztus 30-ig) újonnan nyit Online vagy Classic bankszámlát és bankkártyát is igényel hozzá, továbbá rendszeresen használja is azt, akkor akár két évre lenullázhatja a havi számlavezetési díjat. Ehhez csupán annyi szükséges még, hogy a vizsgált időszakban (2014. szeptember 1 és 2015. január 31. között) havonta átlagosan legalább 8 alkalommal kell a bankkártyával vásárolni.

A verseny tehát fokozódik, de mielőtt bárki fejest ugrana az akciók nyújtotta lehetőségekbe feltétlenül számoljon utána, hogy valóban megéri-e. Nem kell ehhez egyebet tenni, mint az oldalunkon található számlacsomag kalkulátorba a bankhasználati szokásainkat megadni. Így nem csak azt tudhatjuk meg, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkoznunk az adott ajánlattal, hanem az is rögtön kiderül, hogy egyébként melyik a legideálisabb bankszámla számunkra. Cseppet sem elhanyagolható kérdés, hiszen évente akár több tíz ezer forintunk bánhatja, ha nem foglalkozunk a mindennapi pénzügyeinkkel!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés