Ismét elérhető a kis cégek kedvenc hitele! Indul a Széchenyi Mikrohitel MAX

Ismét elérhető a kis cégek kedvenc hitele! Indul a Széchenyi Mikrohitel MAX
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-29
 

Hosszú várakozás után megjelent a Széchenyi Kártya Program MAX hitelkonstrukció további elemének, a Széchenyi Mikrohitel MAX konstrukciónak az üzletszabályzata. Ez a hitelfajta speciálisan a kis cégek fejlődését segítő Széchenyi Kártya konstrukció, feltételei illeszkednek a mikrovállalkozások finanszírozási igényeihez.

A Széchenyi Kártya Program MAX konstrukciói a rendkívüli inflációs környezetben a piacon elérhető legkedvezőbb kamatok mellett, célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat a Kavosz témában kiadott közleménye szerint. A Széchenyi hitelek lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, támogatják a cégek likviditási helyzetének stabilizálását, segítenek továbbá a normál üzletmenet fenntartásában, és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában.

Kalkulálj
A kedvezményes Széchenyi Kártya Program MAX hitelekről mindent megtalálsz innen elérhető információs oldalunkon. Ha érdekel a lehetőség számold ki, hogy mennyi hitelt kaphat vállalkozásod. Használd a Bankmonitor kalkulátorát!
Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
  • hitelösszeg:
    max. 1.4 milliárd Ft
  • kamat:
    max. 5% fix
  • futamidő:
    max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
    Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
    • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
    • Milyen futamidő mellett?
    • Mi a különbség a bankok között?
    • Hogyan kerüld el a buktatókat?
    A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
    Add meg adataidat, segítünk!
    Ft
    A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
    Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
    Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
    Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

    Hirdetés

    Hirdetés

    Mire igényelhető a Széchenyi Mikrohitel MAX? Milyen feltételekkel?

    A Széchenyi Max konstrukciók közül a legtöbb augusztus elején elindult, a kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díj támogatásban részesített beruházási hitel fajta, a Széchenyi Mikrohitel MAX részletes feltételeire azonban mindezidáig várni kellett.

    A Széchenyi Mikrohitel MAX szinte minden beruházási cél finanszírozására alkalmas. Gondolva itt a

    • klasszikus beruházási célokra; úgy mint például új és használt gép, berendezés, ingatlan, egyéb, jármű kategóriába nem tartozó tárgyi eszköz beszerzésére akár az agrárszektorban is,
    • a forgóeszköz beszerzésre (a hitelösszeg 20 százaléka erejéig), ami mellett
    • a feltételeknek megfelelő korábbi beruházási hitelek kiváltása is megengedett.

    A Széchenyi Mikrohitel MAX kamata a teljes futamidő alatt fix, évi 1 százalék. Az igényelhető hitelösszeg legfeljebb 50 millió forint lehet. A futamidő maximum 120 hónapra nyúlhat.

    A hitelhez kapcsolódóan fontos kiemelni, hogy míg a hiteligénylés feltétele általában 1-2 lezárt üzleti év, a Széchenyi Mikrohitel MAX-ot kezdő vállalkozások is igényelhetik.

    Támogatott hitel szinte minden finanszírozási igényre!

    A Széchenyi Kártya Program MAX többi konstrukciója is folyamatosan elérhető a vállalkozások számára. A kínálat széles a napi kiadások fedezésétől a forgóeszközigényeken keresztül, a beruházások finanszírozásáig elérhető hitelkonstrukció. Az alábbi táblázat ezeket tartalmazza.

    Fontosnak tartjuk ugyanakkor felhívni a figyelmet arra, hogy a Széchenyi MAX konstrukciók a jelenlegi feltételekkel az év végéig állnak rendelkezésre. Egy hitelkérelem előkészítése, bírálata legalább 4-6 hét, bonyolultabb konstrukcióknál ennél jóval hosszabb is lehet. A hitelkérelmeket ezért célszerű minél előbb beadni, ha nem akarod az utolsó pillanatokra hagyni a döntést. Ebben segíthet korábbi összefoglalónk, amelyben részletesen írtunk az igénylés folyamatáról.

    Ha elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal a Bankmonitor vállalati hitelszakértőit akár kisebb, akár nagyobb összegű hitelre lenne szükséged.

    Hirdetés
    Hirdetés