Mentőöv, kedvezmények és akciók – túlélési tippek a Bankmonitor szakértőitől

Mentőöv, kedvezmények és akciók – túlélési tippek a Bankmonitor szakértőitől
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-07
 

A súlyos áremelkedés életünk minden területére begyűrűzik, természetes tehát, ha az egyre nehezedő helyzetben mindannyian keressük a kedvezőbb lehetőségeket. A Bankmonitor munkatársai a héten is igyekeztek kézzel fogható megoldásokat találni, így bármilyen élethelyzetben is vagy, érdemes átböngészned legújabb pénzügyi tartalmainkat.

20%-os belépési akció a Pannónia Nyugdíjpénztárnál!

A jelen gazdasági helyzetben, ha lehetőséged van nyugdíjmegtakarítást indítani, akkor kötelező. Ma már nem az a kérdés, hogy kell-e félre tenni, hanem, hogy mennyit. A Pannónia Nyugdíjpénztárnál az újonnan csatlakozó tagok most jutalomban részesülnek. Mit ajánl a belépésért cserébe a nyugdíjpénztár? Nem csak jutalmat, de hozamokat is. Ismerd meg a részleteket cikkünkből.

Itt a mentőöv a kisvállalkozásoknak! Indul a Széchenyi Kártya Program Max

Az új Max a Széchenyi Kártya Program keretében korábban meghirdetett konstrukciókhoz hasonlóan számos hitelcélra kínál kedvező megoldást. A napi működési költségek biztosításához (folyószámlahitel), a forgóeszközköltségekhez (likviditási hitel), a fejlesztésekhez (beruházási hitel, lízing) egyaránt jól illeszkedő mentőövre a hazai mikro-, kis- és középvállalatok adhatnak be igénylést. A programra jelentkezőknek ugyanakkor nem árt sietniük, érdemes tehát mihamarabb megismerni a részleteket.

3+1 biztos tipp, amit tudnod kell, ha autóvásárlás előtt állsz!

Az elszálló autóárak se könnyítik a helyzetét annak, aki banki hitellel szeretné kipótolni a vételárhoz szükséges összeget. Tanácsainkkal nem csak anyagi előnyökre tehetsz szert, de a jó ajánlatokért is repülőrajttal indulhatsz. Tudj meg mindent a Bankmonitor szakértőjének cikkjéből!

Többgenerációs házak – Hogyan csökkenthető a rezsi?

A rezsimizéria újabb kihívások elé állítja a magyar lakosságot, természetes, hogy keressük a megoldást a horrorisztikus díjak megfékezésére. Mivel a kedvezményes díjon biztosított mennyiség felhasználási helyenként jár, megnéztük, milyen lehetőségeink vannak, ha a több családnyi fogyasztást külön akarjuk választani. Hogyan létesíthetünk külön mérőórákat? Mennyit lehet így nyerni? Utánajártunk!

Állandó, eseti átutalás vagy csoportos beszedés – Mikor melyik éri meg?

Meglévő bankszámlánkkal is spórolhatunk, ha okosan használjuk az elérhető kényelmi megoldásokat. Sokszor azonban nem egyértelmű, hogy mikor melyik átutalási típust érdemes használni, így megnéztük, mit takarnak az egyes funkciók, milyen előnyöket élvezhetünk velük és hogyan tudnak mindeközben pénztárcánkon is segíteni.

Hirdetés
Hirdetés