Betöltés

Mostantól a bank fizet neked, ha ezt megléped!

szerző: Bankmonitor.hu
2017-10-12

Ha ingyenes számlavezetést, kedvezményes kondíciókat keresel, ez a bankszámla ajánlat tetszeni fog! 2017.12.31-ig történő számlanyitás esetén a kedvező feltételek mellett még 5 000 Ft-ot is kapsz a banktól!

Ténylegesen 0 Ft lehet a számlavezetésed akár két évig, amennyiben a Bankmonitoron keresztül CIB ECO bankszámlát nyitsz az év végéig. Az együttműködés keretében megnyitott számlákra ugyanis egyszeri 5 000 Ft-ot ír jóvá a bank, amely a számlahasználati szokásoktól függően akár két évre is fedezheti a bankszámla teljes havi fenntartási költségét.

Mit kínál a CIB ECO bankszámla?

Amennyiben a számlára minden hónapban legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő összeg (jelenleg 84 788 Ft) érkezik, a havi számlavezetési díj 0 Ft. A bankszámlára érkező összeg bármilyen jóváírásból származhat, nem feltétlen szükséges, hogy munkabér vagy nyugdíj legyen. Ami nem fogadható el, az a készpénzes befizetés, valamint az ügyfél saját, bankon belüli számlái közötti átvezetés.

A bankkártya első évben díjmentes, amely egy Visa Inspire Elektronikus kártya érintés nélküli fizetési funkcióval. A második évtől 3 900 Ft/év a kártya költsége.

A csoportos beszedési megbízások, valamint az internet bankon kezdeményezett eseti és állandó utalások díja 0 Ft, továbbá a bank a 0,3%, maximum 6 000 Ft-os tranzakciós illetéket is elengedi 2017.12.31-ig.

Az SMS szolgáltatásokat ki lehet váltani ingyenes okos értesítésekkel, így ez a költség is teljes egészében megspórolható. Ehhez egy okostelefon szükséges, amelyre le kell tölteni a bank mobilalkalmazását, és beállítani, mely tranzakciókról szeretnénk értesülni. Az azonnali üzenetküldéshez természetesen aktív internet kapcsolat szükséges a telefonra.

Hogyan lehet CIB ECO számlát nyitni 5 000 Ft kedvezménnyel?

 1. Küldd el nekünk érdeklődésed!
 2. Kérdéseid megválaszolása után adataidat átadjuk a CIB Banknak.
 3. A bank munkanapokon pár órán belül felhív a szerződés aláírása végett.
 4. A számlanyitást követő hónapban a bank jóváírja a számládon az 5 000 Ft-ot.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnél kivételezett lenni a bankban? Ezt Neked találták ki!

2018. 10. 08.

A magyarok körében egyre növekszik a nagyobb jövedelemmel és a számottevő vagyonnal rendelkezők száma. A pénzintézetek az átlagos ügyfeleknél jobb jövedelmi helyzetben lévő, vagyonosabb ügyfelek (úgynevezett prémium ügyfelek) számára külön...

Blogajánló

 • alapblog

  Párbeszéd a gazdaságról 18.

  Az MNB-vel és az Inforádióval közös, Párbeszéd a gazdaságról című műsorunk ma esti (19.00 órakor kezdődő) adásában Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.