Az LTP szerződés lejárata – hogyan jutok a pénzemhez?
Hirdetés
Hirdetés

2013-06-11
 

A szerződési futamidő lejárata után a lakástakarékot vezető bank vagy pénzügyi intézmény Kiutalási értesítőt küld a kedvezményezett részére. Amennyiben erre a kedvezményezett válaszol, úgy a kiutalási időszak kezdetét veszi és 3 hónapon belül a kedvezményezett számlájára érkezik a lakástakaréknál megállapított lakáscélra fordítható összeg. A kiutalt összeget a lakástakarék szabályzatának megfelelő lakással kapcsolatos felhasználási célokra fordítható, ezt a kedvezményezettnek számlával kell igazolnia a kiutalást követő lakástakarék által megszabott határidőn belül.

A kedvezményezett, ha nem tudja elkölteni a pénzt a futamidő lejárta után, célszerű nem válaszolnia a Kiutalási értesítőre. Így a lakástakarékot vezető intézmény 5 évig őrzi meg a teljes lakáscélra fordítható összeget, amely bármikor lehívható.

Megfelelő tervezéssel és a Számodra legjobb konstrukció kiválasztásával több tízezret nyerhetsz. Ez nem tart öt percnél tovább az alábbi kalkulátorral.

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Hirdetés
    Hirdetés