Berobbant az április: új felújítási támogatás, dübörgő CSOK Plusz, csökkenő hitelkamatok

Berobbant az április: új felújítási támogatás, dübörgő CSOK Plusz, csökkenő hitelkamatok
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-04-07 Frissítve: 2024-04-06
 

Április első hete számos kedvező fordulatot hozott pénzügyeinkben. Megérkezett a várva várt felújítási támogatás, a CSOK Plusz iránt kivételes az érdeklődés, miközben a piaci hitelek kamata is jelentős csökkenést produkált az utóbbi időben. És ez még nem minden. Mutatjuk a hét legfontosabb történéseit a Bankmonitor szakértőinek tolmácsolásában.

Csökkennek a hitelkamatok – itt a hitelkiváltás/adósságrendezés ideje?

Elérkezett végre a hitelkiváltás, adósságrendezés aranykora? Az újonnan igényelt kölcsönök kamata érdemben csökkent az elmúlt időszakban. Mutatjuk, hol tartanak a lakáshitelek, hol a személyi kölcsönök, és utánajárunk, hogy kinek lehet most érdemes lecserélni meglévő drága hitelét egy kedvezőbbre. Egyáltalán mit érdemes tudni a hitelkiváltásról, vagy adósságrendezésről, milyen előnyei lehetnek a cserének és milyen költségekkel kell számolni egy ilyen ügyletben.

Dübörög a CSOK Plusz, az átlagos hitelösszeg 26 millió forint

A 2024-ben debütáló új támogatott lakáshitel, a CSOK Plusz februárban is igen kelendő volt. Mutatjuk, miért olyan népszerű az új CSOK, mennyi igénylést nyújtottak be a magyarok ezidáig és mekkora hitelösszegre. Mindemellett nem megyünk el szó nélkül egy olyan másik támogatott hitel mellett sem, ami szintén ideális a gyermeket tervező családoknak, és amivel a lakásvásárlásra szánt összeg kivételes feltételekkel bővíthető.

CSOK Plusz Kalkulátor 2024
Tudd meg, hogy
2024-től mennyivel
jársz jobban
az új CSOK Plusszal!
Ft
Ft
Ft
Bankmonitor

A megadott adatok alapján jogosult lehetsz a kért CSOK Pluszra!

Egy normál piaci hitelhez képest a teljes futamidő alatt legalább0 Ftspórolhatsz.

A részleteket elküldjük e-mailben:

  • Törlesztőrészlet az 1. évben
  • Törlesztőrészlet a 2. évtől
  • Legfontosabb pénzügyi előnyök
  • Igénybevételnek feltételei
A kalkulátor nem vizsgálja az összes elvárt jogosultsági feltételt.
A részletes eredményedet e-mailben fogjuk elküldeni számodra!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Elküldtük neked a kalkulációd eredményeit
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk
a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a kért CSOK Pluszra.

Bejelentették az új otthonfelújítási program részleteit

Kétségkívül az új lakásfelújítási támogatás részleteinek megjelentése volt a legnagyobb meglepetés a héten. Az előzetes bejelentésből ugyanis kiderült néhány főbb tudnivaló: mekkora lehet a támogatási összeg, milyen ingatlanra és munkálatokra vehető igénybe, mikortól és hol lehet majd pályázni a több milliós támogatási programra. Ismerd meg a részleteket vezető elemzőnk cikkéből!

Nagy változás készül a Postákon, évi 50 ezer forintot is nyerhetünk ezzel!

Minden hónapban több tízmilliárd forintnyi készpénzt veszünk fel, ami az ingyenesség hiányában igen költséges mutatvány lenne. Remek hír, hogy az ingyenes készpénzfelvétel lehetősége hamarosan a postafiókokra is kiterjedhet, vagyis a postákon is igénybe lehet majd venni a havi két alkalmas ingyenes készpénzfelvétel lehetőségét, legfeljebb 150 ezer forintos összeghatárig. Megvizsgáltuk, hogy alapesetben mennyit kéne fizetni, ha a postán szeretnénk elintézni a pénzfelvételt, hiszen ezt a költséget spórolhatjuk meg a javaslat értelmében.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés