Egyre szemfülesebbnek kell lenned, ha spórolni szeretnél!

Egyre szemfülesebbnek kell lenned, ha spórolni szeretnél!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-11-27
 

Kimondani is szörnyű, de idén októberben már 21 százalék fölötti az infláció. Az egyre nehezedő anyagi helyzetben pedig minden forintnak meg van helye. Egyre nehezebb megtakarítani, tartalékot képezni és spórolni is. A héten olyan témákat gyűjtöttünk össze, amik a változékony gazdasági helyzetben is kedvező anyagi megoldást jelenthetnek pénzügyeidben.

Egyre szemfülesebbnek kell lenni annak, aki olcsó lakáshitelt keres

Napjainkban a szokásosnál is fontosabb, hogy melyik bank lakáshitel ajánlata a legkedvezőbb. Aki nem hasonlítja össze az elérhető jelzáloghitel konstrukciókat, nagyon rosszul járhat. Segítünk, hogy a számodra szükséges hitelösszegre melyik bank kínálja most a legolcsóbb kölcsönt.

Ajándékozd meg magad 100-150 ezer forinttal! Mutatjuk, hogyan

Közeleg az év vége, a nyugdíjcélú megtakarítások 20 százalékos állami jóváírásának határidejével együtt. Ha még nincs ilyen megtakarításod, a végső hajrát még elcsípheted és több mint 100 ezer forintot nyerhetsz vele. Hogyan veheted igénybe az adóvisszatérítést? Mennyi időd van, hogy szerződést köss? Cikkünkben mindenre fény derül.

Bővül a kör: több cég juthat rezsitámogatáshoz

A feldolgozóipari termelő vállalkozások október közepétől megnövekedett energiaköltségeik támogatására pályázhatnak. A Feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházási Támogatási Program keretében a magyarországi székhelyű, energiaintenzív tevékenységet folytató feldolgozóipari kkv-k vehetnek részt. Ismerd meg a részleteket a támogatásról a Bankmonitor vállalati hitel szakértőjétől!

Sietned kell, ha extra Babaváró kedvezményre hajtasz, de nem csak az összeg számít!

A Bankmonitor Babaváró kalkulátora alapján minden bank biztosít extra kedvezményt a feltételeket teljesítő hiteligénylők számára. Ugyanakkor a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy nem érdemes kizárólag a legmagasabb kedvezmény miatt választani egy adott bankot, ugyanis mind a Babaváró hitel, mind az extra bónusz részletei tekintetében óriási különbségek vannak a pénzintézetek között. Járj utána a részleteknek!

Itt a fordulat! Már olcsóbb lehet egy személyi kölcsön, mint egy lakáshitel

Ha magasabb összegű, szabadon elkölthető hitel vennél fel, egy személyi kölcsönhöz olcsóbban juthatsz hozzá, mint egy jelzáloghitelhez. Ez ritka eset, és felettébb átgondolandó, ugyanis egy személyi kölcsönhöz nincs szükség ingatlanfedezetre, nincs induló költség és a pénz pár napon belül a számládon lehet. Olvasd el a részleteket és tudd meg, mikor érdemes ezt a hiteltípust választani.

Hitelből állampapírt? Kritikus kérdések – megnyugtató válaszok (videó)

Legfrissebb videónkban egy ritka szerencsés helyzetről beszélgetünk, ugyanis a hitelkamatok jelenleg alacsonyabbak, mint a befektetéseken elérhető hozam. Erről pedig több cikkünk is napvilágot látott, mind-mind rendesen felkavarva az állóvizet. Most tiszta vizet öntünk a pohárba és tisztázzuk a beérkezett kérdéseiteket, észrevételeiteket.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Hirdetés