Optimalizáld a költségeidet a Bankmonitorral!

Optimalizáld a költségeidet a Bankmonitorral!
Hirdetés
Hirdetés

2023-08-20
 

Ha tudatosak és figyelmesek vagyunk, számos olyan pénzügyi területet deríthetünk fel, ahol van lehetőség a költségek csökkenésére, optimalizálására, legyen szó lakáscélok megvalósításáról, meglévő költséges hitel kiváltásáról, a biztosításaink optimalizálásáról, vagy olyan vállalati beruházásokról, amelyek hosszú távon segítenek költségkímélőbben működni. A Bankmonitor pénzügyi elemzői a héten ilyen és ehhez hasonló témákban segítenek.

Mik az előnyei és hátrányai a hitelkiváltásnak 2023-ban? (Videó)

Nem kell feltétlenül évekig, évtizedekig beleragadnunk egy korábban, kedvezőtlen költségekkel igényelt lakáshiteltben, épp ebben segíthet a hitelkiváltás. Legújabb videónkban Argyelán József, a Bankmonitor vezető pénzügyi elemzője magyarázza el, hogy mit is jelent ez, milyen előny származhat belőle és egyáltalán kik számára lehet érdekes a hitelkiváltás.

GYED-en lévő szülőként ingyenes bankszámla? Mutatjuk, hogyan!

Történhetnek olyan események az életünkben, amelyek miatt meglévő bankszámlánkra csak alacsonyabb bevétel tud érkezni, emiatt pedig jelentős kedvezményektől eshetünk el. Hargitai-Szabó Katalin bankszámla szakértőnk konkrét, megtörtént eset kapcsán ragadott tollat, hogy megossza velünk Dia történetét, aki a Bankmonitor segítségével tudta megspórolni drasztikusan megnövekedett költségeit. 

Indul a Bankmonitor Biztosítási Detektív – vegyél részt te is az akcióban!

Új, díjmentes szolgáltatást indított a Bankmonitor, melynek keretében az érdeklődők számára meglévő biztosításaik teljes körű átvilágítását vállaljuk, amelynek során fény derülhet az esetleges hiányoságokra, illetve olyan elemekre, amik költséghatékonyabbak, vagy jobban illeszkednek az aktuális igényekhez. Mutatjuk, mit kell tenned, hogy részt vehess az október 15-ig tartó akcióban!

Lakásvásárlás – Közel 30 milliót jelenthetnek a támogatások, ha még idén lépsz!

Jelentősen átalakulnak a család- és lakástámogatások 2024-től, ami miatt számos magyarnak jóval kevesebb juthat a különböző lakástervek megvalósítására. Cikkünkben több élethelyzetben, 1, 2 és 3 gyermekkel is megnéztük, hogyan érinthetik a változások a családokat, mennyivel járhatnak jobban, ha még idén lépnek. A tét több millió, de akár több tízmillió forint is lehet!

Változó lakástámogatások
idén, vagy 2024-ben
jársz jobban

lakásvásárlással?

Több millió forint a tét!


Ft
Ft
Ft
Bankmonitor
2024-ben
0 Ft
ennyivel több támogatást és támogatott hitelt érhetsz el.

ÉS

0 Ft
ennyivel kevesebb lehet az ingatlanvásárlásod összköltsége,
mint 2023-ban.
A részletes eredményedet e-mailben fogjuk elküldeni számodra!
A részletes eredményedet e-mailben fogjuk elküldeni számodra, szakértőnk pedig keresni fog a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
elküldtük neked a kalkulációd eredményeit
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk
a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Megadott adataid alapján 2023-ban és 2024-ben is azonos összegű támogatásra és támogatott hitelre leszel jogosult, így előreláthatólag az ingatlanvásárlásod teljes költsége ugyanannyi lesz mindkét évben.

Megadott adatait alapján 2023-ban és 2024-ben sem leszel jogosult támogatásra és támogatott hitelre, így előreláthatólag ingatlanvásárlásod teljes költsége ugyanannyi lesz.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nekünk
a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

Remek hír az energiahatékonyság-javítási beruházást tervező cégeknek!

A KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Programhoz kapcsolódóan remek hír érkezett, ugyanis a támogatási kérelmek benyújtásának határidejét szeptember 28-ig kitolták. Van ugyanakkor néhány dolog, amire célszerű figyelni. Cikkünkben összefoglaltuk a részleteket.

 

Hirdetés
Hirdetés