Új CSOK Plusz részletek: hitelcélok, önerő, gyermekek, ingatlan

Új CSOK Plusz részletek: hitelcélok, önerő, gyermekek, ingatlan
Hirdetés
Hirdetés

2023-11-19
 

Ha lakástervek megvalósítása előtt állsz, mostanra kiderülhetett számodra, hogy jogosult vagy-e igénybe venni a 2024. januárjától startoló új CSOK Plusz konstrukciót. Ha még nem is minden részletszabály ismert teljes biztonsággal, érdemes figyelni a híreket és elemzéseket, hiszen egy-egy megközelítés döntő fontosságú lehet. A novemberre ígért kormányrendelet mindent tisztázni fog, addig zárkózz fel néhány érdekes részlet kapcsán a Bankmonitor szakértőitől a hitelcélok, a gyermekek és az ingatlan vonatkozásában.

Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, így ha még nem ismert számodra az új kamattámogatott hitel, olvasd el a részleteket, vagy használd a CSOK Plusz kalkulátort és tudd meg, számodra elérhető lesz-e az akár 50 milliós állami segítség.

CSOK Plusz Kalkulátor 2024
Tudd meg, hogy
2024-től mennyivel
jársz jobban
az új CSOK Plusszal!
Ft
Ft
Ft
Bankmonitor

A megadott adatok alapján jogosult lehetsz a kért CSOK Pluszra!

Egy normál piaci hitelhez képest a teljes futamidő alatt legalább0 Ftspórolhatsz.

A részleteket elküldjük e-mailben:

  • Törlesztőrészlet az 1. évben
  • Törlesztőrészlet a 2. évtől
  • Legfontosabb pénzügyi előnyök
  • Igénybevételnek feltételei
A kalkulátor nem vizsgálja az összes elvárt jogosultsági feltételt.
A részletes eredményedet e-mailben fogjuk elküldeni számodra!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Elküldtük neked a kalkulációd eredményeit
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk
a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a kért CSOK Pluszra.

A kétgyerekes családmodellt erősítheti a CSOK Plusz

A jelenlegi lakástámogatási rendszer átalakításának egyik legfőbb indoka az volt, hogy már nem segíti kellő hatékonysággal a gyerekvállalást. Ezt támasztja alá a CSOK támogatások számának és a folyósított összeg jelentős visszaesése 2023. első félévében. A Bankmonitor szakértői kíváncsiak voltak, hogy a CSOK Plusz iránt érdeklődő párok hány gyermeket szeretnének vállalni, ez pedig világosan látszik a több mint 16 ezer felhasználó adatából, akik a CSOK Plusz kalkulátorral ellenőrizték jogosultságukat a támogatásra. Mutatjuk a részleteket.

Ha nem első lakást veszünk CSOK Pluszból, akkor nagyobba kell költözni?!

A CSOK Plusszal új fejezet nyílik a hazai otthonteremtési támogatási rendszerben, a kedvező, fix 3 százalékos kamatozású lakáshitelt a gyermeket vállaló házaspárok használhatják ki. Ugyan a részletszabályokra még várni kell, a kormány bejelentései alapján viszont már számos feltétel ismert. A Bankmonitor szakértői most a lakásra, ingatlanra vonatkozó eddig napvilágot látott feltételeket gyűjtötték össze.

Lesz támogatás lakásfelújításra, korszerűsítésre 2024-ben?

Az új CSOK támogatás kapcsán is számos kérdés merül még fel, ilyen például, hogy pontosan milyen lakáscélokra lehet majd kihasználni a kedvezményes hitelt 2024-től. Utánajártunk, hogy ideális lehet-e a CSOK Plusz lakásfelújításra, korszerűsítésre, vagy bővítésre, illetve, hogy milyen más támogatások segíthetnek a munkálatokban kisebb és nagyobb településeken egyaránt. Olvasd el a részleteket cikkünkből!

Hirdetés

Hirdetés

Ingatlanpiac webinár – Egy helyen minden információ a lakásvásárlást tervezőknek

Milliókat érő információkat osztottak meg a Bankmonitor szakértői: Ujvölgyi-Nemes Nóra, Gyulai Gergely és Sándorfi Balázs élő webinárban beszélt az ingatlanpiac aktuális helyzetéről, a lakásárakról, az elérhető lakástámogatásokról, a lakásvásárlás problémáiról és a lehetséges mentőövekről. Ha lemaradtál az előadásról, ne bánkódj, nézd vissza a teljes webinárt itt!

Ingatlanpiac webinár - milliókat érő információk lakásvásárlást tervezőknek.

Hirdetés
Hirdetés