Rövid idő alatt sok pénzre van szükséged lakástakarékból? Megmutatjuk a legjobbakat!

Rövid idő alatt sok pénzre van szükséged lakástakarékból? Megmutatjuk a legjobbakat!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-09-03
 

Szeretnél lakáscélra minél hamarabb a lehető legtöbb pénzhez jutni? 4 év múlva lakást vennél, de nincs miből? Neked a megoldás a lehető legrövidebb időre a szerződéses összeg maximalizálása. A szerződéses összeg tartalmazza a megtakarítási és a hitelrészt is. A 4 éves lakástakarékok között szemezgettünk.

Mint korábbi cikkeinkben már beszámoltunk róla, a lakástakarékokat többféle szempont szerint lehet vizsgálni. A legtöbb esetben az elérhető hozam (EBKM) a meghatározó. Jelen esetben azonban nem eszerint rangsoroljuk a lakástakarékokat, hanem a futamidő és a szerződéses összeg a mérvadó.

Nyilvánvaló, hogy a fenti 2 szempont ebben az esetben sem kizárólagos, hiszen nem mindegy például a hitel költsége sem. Természetesen a táblázatban a teljes hiteldíj mutató (THM) értékeket is feltüntettük.

A táblázatban jól látható, hogy melyik paraméter szerint melyik lakástakarék a nyerő 4 éves időtávon. Hitel szempontjából a Fundamenta Otthontervező – A20-as módozata a nyerő, míg betéti hozam (EBKM) szerint az OTP Start U 4 módozata. A sorrendben viszont a Fundamenta után a második helyen az Erste 0159-es módozata található, mivel az Erste hitele kedvezőbb az OTP-s hitelnél.

Ha kíváncsi vagy, hogy más szempontok szerint melyik a legelőnyösebb lakástakarék, akkor olvasd el a témával foglalkozó korábbi cikkeinket:

Nézd meg a Lakástakarék kalkulátorunk segítségével, hogy melyik számodra a legkedvezőbb!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés

    Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

    Hirdetés