5 hír, amiről lemaradhattál a héten, ha lakást vásárolnál

5 hír, amiről lemaradhattál a héten, ha lakást vásárolnál
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-11-10
 

Az ingatlanvásárlás egy család életében általában a legnagyobb értékű tranzakció, ezért nagyon fontos a pénzügyileg jó döntés meghozatala, különösen, ha hitelfinanszírozással történik a vétel. A jó döntéshez adtunk a héten számos hasznos tippet.

Magyarok millióit tartja lázban a hazai ingatlanpiac helyzete, jövőbeni alakulása. Akik a közeljövőben tervezik a vásárlást, ők azt szeretnék tudni, hogy tovább emelkedhetnek az árak, vagy csökkenés jöhet, mert az utóbbi esetben érdemes lehet kicsit kivárni a vétellel.
Ingatlanárak: további szárnyalás, vagy zuhanás jön?
Európa-bajnok volt az elmúlt négy évben a magyar lakáspiac drágulása

Aki hitelt venne fel, annak a hitelkamatok jövőbeni alakulása izgalmas kérdés, hiszen az elmúlt időszakban egyre olcsóbbak a kis kamatkockázatú, akár 10 évre rögzített kamatú hitelek, ám azt nem tudni, hogy a kamatok mikor indulnak meg felfelé.
Ugyanakkora jövedelem több hitelre elegendő a csökkenő kamatoknak köszönhetően 

Aki befektetésként vásárolt korábban ingatlant, az már a kiszállást fontolgathatja, hiszen, ha nem emelkednek tovább az árak, akkor az ingatlanbefektetéssel elérhető hozam – például az új szuperállampapírhoz képes – már nem is olyan csábító.
Minden eddiginél kedvezőbb lesz a szuperállampapír

A családtámogatást igénybe venni akarók sem ülhetnek a a babérjaikon nyugodtan, hiszen ki tudja, mikor jön esetleg valamilyen szigorítás. Ám az már biztos, hogy a Bababaváró esetében jól jártak azok, akik nem júliusban, hanem esetleg csak decemberben igénylik meg azt.
Aki kivárt, akár 1 millió forinttal több Babaváró hitelre lehet jogosult! 

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

1
Hirdetés