A hét, amikor egymillió forintos teher esett le a válladról!

A hét, amikor egymillió forintos teher esett le a válladról!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-10-14 Frissítve: 2023-04-04
 

Ha olvastál a héten minket, akkor többek között olyan tippeket is kaphattál, aminek megfogadásával jelentős pénzt spórolhatsz meg. Ne aggódj, ha lemaradtál róla, mert a heti összefoglalónkban egy kivonatot kapsz a legfontosabbakból. Például, ha vártál néhány hónapot a minősített hitelekre, akkor a futamidő végén egymillió maradhat pluszban a számládon. Lássuk a részleteket!

Egymillióval olcsóbb lett a lakáshitel

Fél év alatt drasztikusan átalakult itthon a lakáshitelek piaca, a nagybankok közül szinte mindenki a palettájára tette a fogyasztóbarát lakáshitelt. Ahol elindulnak, ott a minősített hitelek kategóriájuk legjobbjai lettek. Ahogy azt a héten megjelent elemzésünkben is bemutattuk, egy átlagos 10 millió forintos hitel 20 éves visszafizetésekor akár 1,1 milliót megfoghatunk, ha a minősített hitelt választjuk, semmint a piacit.

Két évre is elfelejtheted a bankszámla költségeket

Biztos belefutottál már te is abba a csapdába, hogy feleslegesen fizettél a bankodnak a havi számlavezetésért több száz vagy akár ezer forintot havonta. Azért is érdemes összehasonlítani az ajánlatokat, mert itt bemutattuk, hogy akár 28 ezret is megspórolhatunk éves szinte csak a számlavezetésen. Ráadásul akció keretében most azt is kifoghatjuk, hogy a számlanyitás első két évében 0 Ft a számla fenntartása. Erre most a CIB Eco bankszámla esetében nyílik lehetőség, az extra kedvezményért (5000 Ft jóváírásért) csak annyit kell tenni, hogy a Bankmonitoron keresztül nyitod meg vagy váltasz számlát.

Használt lakásra közel 3 milliót ad ingyen az állam

A CSOK számodra is ismerősen csenghet, de az már kevésbé, hogy valóban annyira jó ez az üzlet, mint az hangzik. Cikkünkben a legfontosabb kérdéseket jártuk körbe, így sokkal könnyebben eldöntheted, hogy belevágsz vagy sem. Annyit azért hadd áruljunk el ízelítőként, hogy három vagy több gyermek esetén használt lakásra 2,75 millió forint vissza nem térítendő támogatásra lehetsz jogosult.

Nézd meg lakáshitel, bankszámla vagy CSOK kalkulátorainkkal, hogy mi számodra a legjobb lehetőség!

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés