Fordulat hátán fordulat – a hét pénzügyi meglepetései egy helyen

Fordulat hátán fordulat – a hét pénzügyi meglepetései egy helyen
Hirdetés
Hirdetés

2023-09-10
 

Csökkenő árak, hitelkamatok és infláció – van bőven miből válogatni a hét legizgalmasabb hírei csokrába. A lakáshiteleknél látványosan felgyorsult az átárazódás, és a személyi kölcsönöknél is érdemes újra áttekinteni a banki ranglistát. De nem csak a hitelkamatok miatt lesz érdekes ez az összeállítás; kijött a legfrissebb inflációs adat, és a céges hitelezésben is vannak jó hírek. Olvass bele a hét legizmosabb híreibe a Bankmonitor szakértőinek tollából!

Bombameglepetés: 7% alatti lakáshitelkamat! (videó)

Végre csökkenésnek indult az ingatlanhitelek kamata is, akár 7 százalék alatti kamat is elérhető a bankok egyedi árazásának köszönhetően. Legújabb videónkban megmutatjuk, ki kaphat kedvezőbb kölcsönt, mekkora előny lehet az egyedi kamatkedvezmény és egyáltalán mi a helyzet ma az ingatlanpiacon.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Hol kaphatsz a legolcsóbban személyi hitelt 2023 őszén? 

Kíváncsi vagy, hol a legolcsóbb most 2 és 5 millió forint személyi kölcsön? Egyáltalán mire lehet jó egy ilyen konstrukció, ki igényelheti és mekkora az a törlesztőrészlet, amit biztonsággal érdemes bevállalni? Ismerd meg a három ökölszabályt és indítsd el az igénylést úgy, hogy tudatos és megalapozott döntést hoztál! Cikkünkből mindent megtudhatsz, amire szükséged lehet. 

Olcsóbb bankszámla bankváltás nélkül? Simán!

Drágán bankolsz, de a bankváltás gondolatától is kiráz a hideg? Nem vagy egyedül. Ha azt látod, hogy fölöslegesen fizetsz ki számlád után havi több ezer vagy több tízezer forintot, miközben a pénzintézeted kedvezőbb alternatívákat kínál az új ügyfeleknek, akkor számodra is megéri átnézni a saját banki csomagokat és lecsapni egy kedvezőbbre. Mutatjuk, hogy melyek most a legjobb hazai lakossági számlák bankonként.

Megjött az inflációs adat, ekkora nyugdíjkorrekcióra lesz szükség novemberben! 

Napvilágot látott a friss, augusztusi inflációs adat, a fogyasztói árak és a nyugdíjas infláció is ismert péntek reggel óta. Most tehát már rendelkezünk az első 8 hónap adatával, amelyből a kormánynak meg kell határoznia az évközi nyugdíjkorrekció mértékét. Mekkora emelésre számíthatnak az időskorúak novemberben? Kiszámoltuk!

Van pénz a vállalkozások finanszírozására – Fordulatot várnak a bankok a hitelpiacon

A cégek számára is tartogatott meglepetéseket és jó híreket a hét, az MNB friss Hitelezési folyamatok jelentése szerint tovább bővült a vállalati hitelpiac, ezt ugyanakkor nem követte le a növekedés üteme és a hitelszerkezet is átalakult. Mutatjuk, mi változott, hol tartunk most és mire számítanak a bankok a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés