Ismét elérhető a kis cégek kedvenc hitele! Indul a Széchenyi Mikrohitel MAX

Ismét elérhető a kis cégek kedvenc hitele! Indul a Széchenyi Mikrohitel MAX

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-08-29
 

Hosszú várakozás után megjelent a Széchenyi Kártya Program MAX hitelkonstrukció további elemének, a Széchenyi Mikrohitel MAX konstrukciónak az üzletszabályzata. Ez a hitelfajta speciálisan a kis cégek fejlődését segítő Széchenyi Kártya konstrukció, feltételei illeszkednek a mikrovállalkozások finanszírozási igényeihez.

A Széchenyi Kártya Program MAX konstrukciói a rendkívüli inflációs környezetben a piacon elérhető legkedvezőbb kamatok mellett, célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat a Kavosz témában kiadott közleménye szerint. A Széchenyi hitelek lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, támogatják a cégek likviditási helyzetének stabilizálását, segítenek továbbá a normál üzletmenet fenntartásában, és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában.

Kalkulálj
A kedvezményes Széchenyi Kártya Program MAX hitelekről mindent megtalálsz innen elérhető információs oldalunkon. Ha érdekel a lehetőség számold ki, hogy mennyi hitelt kaphat vállalkozásod. Használd a Bankmonitor kalkulátorát!
Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
 • hitelösszeg:
  max. 1 milliárd Ft
 • kamat:
  max. 5% fix
 • futamidő:
  max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ha nem tudod a pontosan a napot, add meg a hónap első napját!
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
  Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
  A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
  Add meg adataidat, segítünk!
  Ft
  A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
  Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
  Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
  Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

  Hirdetés

  Hirdetés

  Mire igényelhető a Széchenyi Mikrohitel MAX? Milyen feltételekkel?

  A Széchenyi Max konstrukciók közül a legtöbb augusztus elején elindult, a kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díj támogatásban részesített beruházási hitel fajta, a Széchenyi Mikrohitel MAX részletes feltételeire azonban mindezidáig várni kellett.

  A Széchenyi Mikrohitel MAX szinte minden beruházási cél finanszírozására alkalmas. Gondolva itt a

  • klasszikus beruházási célokra; úgy mint például új és használt gép, berendezés, ingatlan, egyéb, jármű kategóriába nem tartozó tárgyi eszköz beszerzésére akár az agrárszektorban is,
  • a forgóeszköz beszerzésre (a hitelösszeg 20 százaléka erejéig), ami mellett
  • a feltételeknek megfelelő korábbi beruházási hitelek kiváltása is megengedett.

  A Széchenyi Mikrohitel MAX kamata a teljes futamidő alatt fix, évi 1 százalék. Az igényelhető hitelösszeg legfeljebb 50 millió forint lehet. A futamidő maximum 120 hónapra nyúlhat.

  A hitelhez kapcsolódóan fontos kiemelni, hogy míg a hiteligénylés feltétele általában 1-2 lezárt üzleti év, a Széchenyi Mikrohitel MAX-ot kezdő vállalkozások is igényelhetik.

  Támogatott hitel szinte minden finanszírozási igényre!

  A Széchenyi Kártya Program MAX többi konstrukciója is folyamatosan elérhető a vállalkozások számára. A kínálat széles a napi kiadások fedezésétől a forgóeszközigényeken keresztül, a beruházások finanszírozásáig elérhető hitelkonstrukció. Az alábbi táblázat ezeket tartalmazza.

  Fontosnak tartjuk ugyanakkor felhívni a figyelmet arra, hogy a Széchenyi MAX konstrukciók a jelenlegi feltételekkel az év végéig állnak rendelkezésre. Egy hitelkérelem előkészítése, bírálata legalább 4-6 hét, bonyolultabb konstrukcióknál ennél jóval hosszabb is lehet. A hitelkérelmeket ezért célszerű minél előbb beadni, ha nem akarod az utolsó pillanatokra hagyni a döntést. Ebben segíthet korábbi összefoglalónk, amelyben részletesen írtunk az igénylés folyamatáról.

  Ha elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal a Bankmonitor vállalati hitelszakértőit akár kisebb, akár nagyobb összegű hitelre lenne szükséged.

  Hirdetés
  Hirdetés