Kellemes meglepetések és remek hírek is érkeztek a héten!

Kellemes meglepetések és remek hírek is érkeztek a héten!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-09-04
 

Napjaink gazdasági és pénzügyi helyzete olyannyira bizonytalan, hogy egy-egy jó hír, spórolási tipp vagy anyagilag is kedvező újdonság szinte életet menthet. Mindenesetre ezekre a kellemes meglepetésekre most biztosan mindenkinek hatalmas szüksége van. Mutatjuk az üdítő részleteket!

Újabb jó hírt kaptunk az 5 százalékos lakásáfával kapcsolatban

Az 5 százalékos lakásáfa kedvezményt rengeteg család használta már ki, nem véletlen, hiszen a normál, 27 százalékos áfa helyett egy 50 milliós ingatlan megvásárlásakor ez a támogatás akár 10 millió forint spórolást jelent. Meddig maradhat velünk ez a kedvezmény? Az elmúlt időszakban több jó hír is napilágot látott ezzel kapcsolatban.

Gyermekes szülő vagy? 20 százalékos állami támogatást kaphatsz a tanévkezdési kiadásokra!

Az iskolakezdés minden évben komoly nehézségek elé állítja a szülőket. A Bankmonitor pénzügyi elemzője körüljárta a lehetőségeket, miként faraghatunk a tanév kezdetén felmerülő kiadásokon. Ideális esetben akár évi 40 ezer forint is ütheti a markunkat gyermekenként.

Hogyan lehet több ingyenes bankszámlánk? Mutatjuk a trükköt!

A bankszámla csomagok között van teljesen ingyenes és olyan is, ahol a 200 ezer forintot is elérheti az éves fizetnivaló összege. A Bankmonitor szakértője három ingyenes számlát vizsgált meg, amelyek közös tulajdonsága, hogy a feltételeket teljesítve 2, vagy 3 évig is ingyen bankolhatunk velük. Ugyanakkor az elvárt jóváírás bökkenő lehet, ha több számlát is szeretnénk. Hogyan lehet mégis szabad mozgásterünk úgy, hogy az ingyenes készpénzfelvételről se kelljen lemondani?

Feltűnően megugrott júliusban a betétlekötések volumene és kamata

2015. januárja óta nem kötöttek le ekkora összeget hazánkban, mint júliusban. Mi történik a lakossági betétekkel? Tényleg ennyit emelkedtek a betéti kamatok? És mi a helyzet mindemellett a hitelpiacon? Szakértőink alaposan körüljárták a témát!

Védd a céged az inflációtól! Vásárolj most, hogy milliókat spórolhass – mutatjuk honnan lesz erre pénz!

Az alapanyagok, nyersanyagok áremelkedésében időnként kisebb visszaesések is megfigyelhetők, az árelőny kihasználása pedig rendkívüli lehetőség lehet a cégeknek, ha van mód a finanszírozásra. Mutatjuk, milyen támogatott hitellehetőségek állnak most rendelkezésre és milyen költségekkel, feltételekkel vehetők igénybe az új konstrukciók.

Zseniális szolgáltatás a fizetési kérelem, mégis alig használjuk!

A már 2021 májusa óta elérhető fizetési kérelem szolgáltatás meglepően sok helyzetben lehet ideális megoldás. Ugyanakkor még ma is viszonylag kevesen ismerik és használják. Mutatjuk, hogy mi ez a lehetőség, kinek ajánlott, milyen feltételekkel és költségvonzattal vehető igénybe.

Hirdetés
Hirdetés