Mindent felforgathat jövőre a CSOK Plusz

Mindent felforgathat jövőre a CSOK Plusz
Hirdetés
Hirdetés

2023-12-10 Frissítve: 2023-12-11
 

A mögöttünk álló hét erősen CSOK Plusz túlsúlyos volt tartalmilag, persze nem véletlenül, hiszen mostanra tisztult ki a kép a 2024-ben induló új támogatással kapcsolatban. Az egyik legérdekesebb kérdés az, hogy milyen ingatlan vásárolható majd a szuperolcsó hitelből. Szintén izgalmas időszaka van most azoknak, akik még az idei feltételekkel igényelnének CSOK-ot vagy Babaváró hitelt, nekik ugyanis az év végi igazgatási szünet miatt is sietniük kell. És bár a felmérések szerint most kevesebben tudnak megtakarítani, mint korábban, ha valaki szeretné tudni, hogy mik lesznek 2024 nyerő befektetési lehetőségei, akkor ugyancsak van számára érdekes anyag a Bankmonitor szakértőitől.  

CSOK Plusz: milyen feltételeknek kell megfelelnie az ingatlannak?

A 2024-től elérhető, gyermekvállalás esetén igényelhető CSOK Plusz hitelnél kritikus fontosságú, hogy az érintett ingatlan megfelel-e a jogszabályi feltételeknek. A Bankmonitor szakértői ezért összegyűjtötték és pontokba szedték az ezzel kapcsolatos tudnivalókat.

20 000 Ft ajándékutalvány lakástakarékpénztári szerződés mellé!

A lakástakarékpénztári szerződéskötés mellé a Bankmonitornál most 20 000 Ft eMAG-utalványban részesülhetsz. Olvasd el a részleteket, és szerezd meg az ajándékot!

Az igazgatási szünet miatt még jobban sietnünk kell, ha idén igényelnénk CSOK-ot vagy Babavárót

A 407\2023. (VIII.30.) Korm. rendelet értelmében a Kormány kormányzati igazgatási szünetet rendelt 2023. december 27-től 2024. január 01-ig. Az igazgatási szünet a fővárosi és vármegyei kormányhivatalok ingatlanügyi hatósági feladatait ellátó földhivatali szervezeti egységeire is vonatkozik. Az igazgatási szünet időtartama alatt a kormányzati igazgatási szervek feladataikat nem látják el és az ügyfélfogadás is szünetel. Ez pedig bizony komolyan érinti azokat, akik még idén szeretnének lakáshitelt, Babaváró hitelt vagy éppen CSOK-ot igényelni.

6 százalékos nyugdíjemelés jön januárban (videó) 

A januárban várható nyugdíjemelés kapcsán Köböl Anita élőben beszélgetett Süle-Szigeti Bulcsúval, a Bankmonitor nyugdíjszakértőjével az ATV Start műsorában. Ha érdekel, hogy mekkora az átlagos öregségi nyugdíj mértéke Magyarország egyes területein, hogy miért olyan nagyok a jövedelmi különbségek, és várható-e a jövőben nyugdíjreform, akkor érdemes megnézned a riportot.

Hiteligénylés okosan, karácsonykor is! 

Az ünnepek közeledtével mindig jelentősen nő a gyorsan és könnyen igényelhető hitelek népszerűsége, így a karácsonyi szezonban sokan igényelnek fejvesztve személyi kölcsönt, áruhitelt, folyószámlahitelt, esetleg hitelkártyát. Hogyan lehet okosan belőni a szükséges hitelösszeget? Vagy éppenséggel mi a teendő akkor, ha utólag derül csak ki, hogy túl kevésnek bizonyult a kölcsön? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. 

Már most érdemes készülni a CSOK Plusz 2024-es érkezésére

A 2024-ben érkező CSOK Plusz várhatóan nagy durranás lesz, az első évben akár 12-15 ezer igénylőre is számítani lehet. Érthető, hiszen a támogatott lakáshitel kamata maximum 3% lehet, három gyerek esetén pedig akár 50 millió Ft is igényelhető. Ráadásul a CSOK Plusz kombinálható a falusi CSOK-kal és a Babaváró hitellel, ami még nagyobb segítséget jelenthet. Ha úgy gondoljátok, hogy élnétek a lehetőséggel, akkor érdemes már akár most elkezdni a felkészülést, mert a helyes döntésen a családotok jövője is múlhat. 

Hogyan lehetek a 2024-es év nyertese a megtakarítások világában (videó)

A Bankmonitor szakértői befektetésekkel foglalkozó webinárt tartottak „Hogyan lehetek a 2024-es év nyertese a megtakarítások világában?” címmel. A webinár felvételét három részletben osztjuk meg a nagyérdeművel. Ebben (a harmadik) részben azt mutatjuk meg, hogy milyen élethelyzethez mely megtakarítások passzolnak.

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
1
Hirdetés