Őszintén és objektíven a személyi kölcsönről

Őszintén és objektíven a személyi kölcsönről

Hirdetés
Hirdetés

2023-11-05
 

Az ünnepek közeledtével többen gondolkodnak el azon, hogy megéri-e az ajándékozás, a családi összejövetel, vagy netán egy téli kiruccanás finanszírozására banki segítséget igénybe venni. Heti összefoglalónk témája éppen ezért a népszerű személyi kölcsön. Most mindent megtudhatsz, amit eddig nem mertél megkérdezni, vagy nem kaptál rá kielégítő választ: kinek és mikor lehet okos döntés személyi hitelt felvenni? Megéri a mostani gazdasági környezetben igényelni? Mennyi törlesztőt merj bevállalni? Hogyan keresheted meg a legjobb ajánlatot? Hol és hogyan érdemes elindulni? Mutatjuk!

Személyi kölcsön – rosszabb helyzetben vagyunk, mint az évtized elején?

Első lépésként érdemes tájékozódnod a személyi kölcsönök piacával kapcsolatban. Hol állnak most a hitelkamatok? Milyen viszonyban vannak az átlagos fizetésekkel és az inflációval? Mi az áltagos hitelösszeg? Hogyan alakul a törlesztőrészlet a jövedelmünk vásárlóerejének fényében? Mi férhet bele a családi büdzsébe? A tervezés jóval könnyebb, ha átlátod a gazdasági környezetet és utánaszámolsz a költségeknek. Dióhéjban és egyszerűen a tények.

Személyi kölcsön – mekkora a tétje a megfelelő bankválasztásnak?

Számos olyan helyzet adódhat, amikor sürgősen szükségünk van pénzre, a gyors személyi kölcsön ideális lehet ebben az esetben. De a sietség ellenére is érdemes összehasonlítást készíteni az aktuális ajánlatokról, hiszen ez nem több, mint pár kattintás. Ha pedig megtaláltad a legkedvezőbb személyi hitelt, vess egy pillantást a konstrukcióhoz kapcsolódó feltételekre is. Mutatjuk, hogyan érdemes elindítani a dolgot, hogy időt és pénzt is spórolhass.

Személyi kölcsön kalkulátor lépésről-lépésre – Készíts összehasonlítást pillanatok alatt (videó)

A személyi kölcsönök szabad felhasználásra, autóvásárlásra, adósságrendezésre, vagy lakásfelújításra is ideális megoldást jelenthetnek. A rendkívüli áremelkedés miatt pénzügyileg számos célt lehet érdemes személyi kölcsönből fedezni, de egyáltalán nem mindegy, hol indítod az igénylést, ugyanis a legolcsóbb és legdrágább ajánlatok között jelentős a különbség. Ebben lesz segítségedre videónk és a Bankmonitor hitelkalkulátora.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Személyi kölcsön mellé 30-80 ezer Ft jóváírás? Már több banknál is ez a módi!

A jutalom sem maradhat el: számos bank kínál jóváírást azon ügyfeleknek, akik hozzájuk fordulnak anyagi segítségért céljuk megvalósításában. Ugyanakkor mindenkit óva intenénk attól, hogy kizárólag ez alapján válasszon személyi kölcsönt, mert a banki ajánlatok árazása nagyon különböző, így egyáltalán nem biztos, hogy végül azzal járunk a legjobban, amelyik a nagyobb jóváírást ígéri. Sőt, a kedvezményeknek is ára van: ismerd meg, milyen feltételek tartoznak a jóváíráshoz a bankoknál!

Hirdetés
Hirdetés