Minden, ami egy élhető otthonhoz kell 2024-ben

Minden, ami egy élhető otthonhoz kell 2024-ben
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-03-17
 

Az otthonteremtést, lakásvásárlást megelőző tájékozódás és a tervezés kulcsfontosságú. A Bankmonitor heti összefoglalója segít átlátni az aktuális piaci helyzetet: szó lesz az ingatlanárakról, hitelkamatokról, önerőről, támogatásokról, de még a lakáscélú megtakarításokkal kapcsolatos kérdésekre is megtalálhatod a választ szakértői cikkeinkből. Olvass bele a számodra fontos témákba és kérd segítségünket az elindulásban!

Nagy lakástakarék összehasonlítás: melyik a legjobb LTP 2024-ben?

A tavalyi évtől ismét kedvező a környezet lakástakarék-pénztári számlát nyitni és különböző lakáscélokra gyűjteni, ugyanis már 3 szolgáltatónál érhető el a népszerű megtakarítás akár 30 százalékos jóváírással. Hol lehet elindítani egy ilyen számlát? Mennyi jóváírás jár az egyes termékek után? Mennyi pénzhez juthatunk 4 illetve 8 év elteltével? Cikkünkben ezekre a kérdésekre találsz választ.

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Merre tartanak az ingatlanárak és a hitelkamatok? (videó)

    Milyen trendek uralkodnak most az ingatlanpiacon és a pénzügyek világában Mlinárik Márton ingatlanspecialista és Sándorfi Balázs a Bankmonitor alapító-ügyvezetője szerint? A két unikális szakértő beavat minden fontos és érdekes momentumba akár vevőként, akár eladóként vagy érintett, de akkor is, ha csupán érdekel az ingatlanpiac témaköre. Nézd meg a videót!

    Hogyan igazolhatod, hogy jogosult vagy 10% önerővel lakást venni?

    Az idei év egyik legnagyobb meglepetése az, hogy az első lakásvásárlóknak akár 10% önerő is elegendő lehet a korábbi 20 százalék helyett. Ehhez viszont meg kell felelni bizonyos feltételeknek, az előírások egy részének teljesítéséről pedig igazolást kell benyújtani. Milyen dokumentumokra lehet szükség és hogyan szerezhetők be ezek? A kérdést Argyelán József, a Bankmonitor vezető pénzügyi elemzője járja körbe. Olvasd el a cikket!

    Mennyi 20, 40 és 80 millió forint lakáshitel havi törlesztője márciusban?

    Ha lakásterveid vannak és hitelt is igényelnél, nagyon nem mindegy, hogy milyen áron juthatsz hozzá a banki segítséghez. Márciusban ugyan megtorpant a lakáshitelek árának csökkenése, de éves összevetésben így is jelentős a mérséklődés. Mi számít most jó kamatnak egy lakáscélú jelzáloghitelnél? Mekkora a havi törlesztőrészlet 20, 40 és 80 millió igénylésekor? Hogyan találd meg a számodra legkedvezőbb ajánlatot? Mutatjuk!

    Lakásbővítés CSOK Plusz hitelből? Ezekre figyeljetek!

    Kevesebben tudják csak, hogy a legújabb lakáscélú támogatott hitel akár a meglévő otthon bővítésére is használható, így nem feltétlenül kell elköltözni, ha kinőttük a házat. Mi számít bővítésnek? Mekkora támogatott hitel vehető fel erre? Kell hozzá önerő? Tudj meg mindent erről a hitelcélról cikkünkből!

    Fontos
    Lakáspiaci Fórum 2024: Új ingyenes személyes előadásunkon az ország legjobbjai közé tartozó hitelszakértők tájékoztatnak minden fontos információról, ami a lakáshitel felvételéhez, a kapcsolódó támogatások igénybevételéhez szükséges. Előadások, közönségkérdések és díjmentes személyes konzultációk, ahol a saját pénzügyi helyzetedre is válaszokat kapsz. Milliókat érő információkért és regisztrációhoz kattints ide!
    Hirdetés
    Hirdetés