Személyi kölcsön kereső

Segítünk megtalálni a legjobb személyi kölcsönt gyorsan és egyszerűen

Ft
hónap
év
Ft
kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A személyi kölcsön kalkulátorral megkeresheted a legjobb hiteleket
 2. Minden kölcsön feltételét részletesen megismerheted
 3. Érdeklődésed esetén szakértőnk visszahív
 4. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést
 5. Minden érdeklődőnknek ingyenesen segítünk a bankválasztásban

Használd a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát:

Így kapod meg a személyi kölcsönt

1

Kalkuláció


Add meg, milyen hitelt keresel, és válaszd a számodra legkedvezőbbet.
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a választott személyi kölcsönre, és szakértőnk visszahív.
3

Visszahívás


Megválaszoljuk a kérdéseid és megtudhatod, hogy előreláthatólag mekkora hitelre számíthatsz.
4

Átutalás


A szerződést közvetlenül a bankkal kötöd, ahonnan ezután átutalják számodra a pénzt.
13
Bank hiteleinek
független összehasonlítása
24
Órán belül
ingyenes előminősítés
1751
Elégedett ügyfél
aki megkapta a kölcsönt
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy munkaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy ígérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László
 • " Köszönöm a részletes, alapos tájékoztatást, sokat segítettek bizonyos alkalmazott hitelhez köthető fogalmak, terminológiák, és a járulékos, mérlegelendő opciók megértésében. Jó lenne, ha bizonyos bankokban is ilyen profi és segítőkész szakemberek dolgoznának, mint Önök."

  Anikó

Gyakran ismételt kérdések

 • Kaphatok-e kölcsönt, ha KHR (BAR) listán vagyok?

  A válasz határozottan NEM. Aki aktív státusszal szerepel (rendezetlen hátralékos tartozása van) a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer) nem kaphat személyi kölcsönt. Magánszemély akkor kerül fel erre a listára mint „rosszul fizető adós”, ha hátraléka meghaladja a mindenkori legkisebb minimálbér összegét és ez folyamatosan (több mint kilencven napon keresztül) fennáll. Az adósság rendezését követően még egy éven keresztül passzív státusszal kezelnek ezen a listán. Személyi kölcsönt még ebben az időszakban sem lehet igényelni.

 • Mi alapján érdemes személyi hitelt választani?

  Nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Sok helyen találni egyszeri akciókat, de akár jelentős kamatkedvezményt is. Fontos azonban figyelni az apró betűkre is. Könnyen előfordulhat, hogy induló költséget számít fel a bank, vagy munkabért kell érkeztetni, esetleg csekken is lehet fizetni a havi törlesztőrészletet, de ezért már plusz költséget számítanak fel. Nem utolsó sorban pedig ott a bizalom. Hiszen több hasonló ajánlat esetén az érzelmek is szerepet kapnak a döntésben.

 • Mit jelent a THM?

  A teljes hiteldíj mutató (THM) magában foglalja a kamatot, a kezelési költséget és az egyszeri és rendszeres díjakat is. Tehát a THM minden, a bank felé fizetendő költséget tartalmaz. Ez a hitel valódi ára. A THM azonban nem tartalmazza a személyi kölcsön folyósításával nem összefüggő díjakat, mint például késedelmi kamat, biztosítás díja, valamint a futamidő során felmerülő nem rendszeres költségeket, például szerződésmódosítási díjat. A THM nem tükrözi a kamatváltozás kockázatát.

 • Milyen futamidőre érdemes hitelt felvenni?

  Az optimális futamidő megválasztása nem könnyű feladat. A legfontosabb talán, hogy futamidő helyett az ideális törlesztő részletben célszerű gondolkozni. Ha ez megvan, azzal már adott is a válasz a futamidő kérdésére is. Akkor helyes a futamidő megválasztása, ha az így fizetendő havi kötelezettség nem veszélyezteti a családi kasszát.

 • Mekkora a személyi kölcsön induló költsége?

  A kölcsönfelvételhez kapcsolódhatnak olyan egyszeri díjak, amelyek összességében jóval megnövelhetik a hitelfelvétel költségeit. A bankok versenyeznek az ügyfelekért, ezért az induló költségeket zömében elengedik. Célszerű ezért az akciós ajánlatok között is szétnézni.

 • Mi történik, ha nem tudom fizetni a törlesztőt?

  Alapvetően úgy kell megtervezni egy hitelfelvételt, hogy jövedelem kiesés esetén is stabilan lehessen fizetni. Azonban előfordulhat, hogy a törlesztés mégis nehezebben megy. Azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy késedelmes fizetés esetén büntető kamatot kell fizetni, de drágán számolják a felszólító levél díját is. A lehető leggyorsabban fel kell keresni a bankot, jelezni feléjük a nehézséget és a bankkal közösen megoldást keresni. Hitelfedezeti biztosítással ezeket a nehéz helyzeteket meg lehet előzni.

Ha gyorsan pénzre van szükséged

A személyi kölcsön egy jól tervezhető pénzforrás váratlan kiadások esetén, melyhez nem szükséges ingatlanfedezet.

SZEMÉLYI HITELEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Kapcsolódó tartalmak

Jól jönne a pénz karácsonyra? Íme, egy megoldás!

2017.12.22

Nemcsak apróbb ajándékokról döntünk az év végéhez közeledve, sokan vannak, akik éppen ezt az időszakot ragadják meg arra, hogy igen nagy kiadásba (akár több milliósba) verjék magukat. Megtakarítás hiányában a...

Mutatjuk a legjobb évi végi személyi kölcsönöket

2017.12.15

Itt az év végi hajrá, ami sokak pénztárcáját is jelentősen leapasztja. Ugyanakkor, ha fedezet nélküli hitelből gazdálkodnánk sem szabad az első ajánlatot elfogadni, mert nagy eséllyel találunk jobban, amivel egy...