Szárnyalnak a FinTech megoldások – mutatjuk a hét legizgalmasabb híreit

Szárnyalnak a FinTech megoldások – mutatjuk a hét legizgalmasabb híreit
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-08-27 Frissítve: 2023-08-28
 

A FinTech kifejezés a Financial Technology kifejezésből származik, célja a pénzügyi szolgáltatások digitális innovációja a gyorsabb, egyszerűbb és  kényelmesebb felhasználás érdekében. A Bankmonitor is egy FinTech vállalat, ahol lehetőség van online összehasonlítást készíteni az aktuális banki, biztosítói termékekből és szolgáltatásokból, és ahol folyamatosan nagy erőkkel dolgozunk újabb és újabb előremutató fejlesztéseken. Összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb híreit, melyben előkelő szerepet kapnak a menő pénzügyi digitális megoldások is. Ne maradj le!

Babaváró hitel gyorsan, online igényléssel? Gyerekjáték!

Számos oka lehet, hogy miért válhat sürgőssé a Babaváró hitel igénylése. Ezek közül a leginkább égető az, hogy ha a baba a szerződéskötést megelőzően születik, akkor nem fog számítani a támogatással elérhető kedvezmények szempontjából. Fontos kérdés tehát, hogy mennyi időt vesz igénybe az igénylési folyamat. Remek hír, hogy ha sürget az idő, nem kell feltétlenül a hosszadalmas eljárást választani, ugyanis a Bankmonitoron keresztül, egy egyedi, online megoldásnak köszönhetően radikálisan lerövidíthető az igénylés. Olvasd el a részleteket!

Mennyi hitelre elegendő a júniusi átlagbér? Kiszámoltuk!

Nagyságrendileg 16 százalékkal nőtt az átlagkereset egy év alatt, ami azt jelenti, hogy az infláció tükrében a reálkereset alacsonyabb volt idén júniusban, mint tavaly ilyenkor. Szakértőink kíváncsiak voltak, hogy mennyi hitelre lehet elegendő a friss átlagbér, ha most vásárolnánk ingatlant, autót, esetleg felújításra, korszerűsítésre költenénk az összeget. A Bankmonitor innovatív kalkulátorainak segítségével mutatjuk a lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel és személyi kölcsön lehetőségeket, nem megfeledkezve az elérhető támogatásokról sem.

Érdemes bakot váltania vállalkozásodnak? (Podcast)

A szakértők szerint 10 cégből 7 csökkenteni tudná bankszámlaköltségeit. Nem mehetünk el tehát a tények mellett: nem csak a kezdeti bank- és számlaválasztás fontos, hanem az is, hogy bizonyos időközönként felülvizsgáljuk a lehetőségeinket. Mindezekről Kreisz Györggyel, a Bankmonitor vállalati finanszírozási szakértőjével beszélgettünk a Bankmonitor Podcast legfrissebb adásában.

Miért állnál sorba, ha online is nyithatsz bankszámlát? Ez most a magyar banki kínálat!

A banki szektor is élen jár a különböző FinTech megoldások alkalmazása terén, amelyet a felhasználók rendre el is várnak. Mind többen intézzük szívesen pénzügyeinket valamelyik digitális platformon, számítógépen, laptopon, vagy mobilon keresztül. Mutatjuk, mi a helyzet a bankszámlanyitással, hol és hogyan lehet online lakossági folyószámlát nyitni és milyen kedvező, vagy éppen ingyenes lehetőségeket aknázhatunk ki a kényelmes megoldásnak hála.

A támogatott hiteleknél ugyanolyan fontos a jó bankválasztás

Nem is tévedhetnénk nagyobbat, ha azt gondoljuk, hogy teljesen mindegy, hogy melyik banknál igényeljük meg a Babavárót vagy épp a kamattámogatott lakáshitelt. Pláne, ha piaci hitelt is szeretnénk a támogatott hitelek mellé. Az ideális finanszírozó kiválasztása pedig nem csak az egyedi jóváírási akciók, vagy díjkedvezmények miatt fontos. Cikkünkben összegyűjtöttünk valamennyi kulcsfontosságú szempontot, amit érdemes figyelembe venni és a független tanácsadói segítségre is felhívjuk a figyelmet.

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
Hirdetés